Merhabalar arkadaşlar. Eşimin girdiği siteleri, aratmalarını görebileceğim bir uygulama var mı ücretsiz?
Şimdiden teşekkür ederim. Görüşleriniz için.🙏
Şimdiden teşekkür ederim. Görüşleriniz için.🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum ama bakma ya boş ver yani sürekli onu takip edip kafanda kurucaksin beni mi beğenmiyor başkasına mi bakıyor diye Farklı şeyler yap yatakta dene işte daha yakın ol kocanı tanıyorsun sonuçtaaa
Bilgim yok ama şüphen varsa sonuna kadar devam bacım. Peşini bırakma.
Aramızda hiçbir sorun yokken aramız çok güzelken tvetterden bazı ararmalarını gördüm silmeyi unutmuş. Bir kaç sayfayı takip ediyor p*rno. Bende nerelere girdiğini görmek istiyorum. Beni beğenmeme ye başladı desem diyemem de 1 çocuk doğurdum hala eskisi gibiyim boy kilo bakımından. Yeşil gözlü, açık tenli, 1,71 boyunda 53 kiloyum. Öz güvenim yerle bir oldu. Ben kendimi çevreden bu kadar sakınıp saklarken onun dışarıya bakması çok ağrıma gidiyor
Güzelim benim asla kendinde bir şey arama. O kendini düşürüyor eğer öyleyse ve ilerisi varsa. Bence sen çok güzelsindir. Sana dışarıdan biri baksa yapmadığı demedigi kalmaz. Ama dışarıya bakar. Erkekler böyle.. Eskisinden rahat ol, bilmiyorum imalı konuş, açık açık belli etme ama hissettir bazı şeyleri bence. Böyle devam etmemeli. Sakın kendini kötü hissetme. Taş gibi kızlardan kimlere gidiyor bu erkekler.. Ayrıca bi çocuk doğurmuşsun, o bebeği de asla babasız büyür, etkilenir falan düşünme. Anne mutsuzsa çocuk mutsuzdur. Bunlar hep aklında bulunsun olur mu? Güçlü ol.
Beni saklamaya çalışıyor dışarı çıkmamı istemiyor. Aynı köyün içinde ben kardeşlerimin yanına gitmiyorum o kıskanıyor diye. Ama o p*rno kadınlarin olduğu sayfaları takip edip, videolar falan bakıyor. Zaten birkaç kere daha denk gelirsem boşarım.
Yaa işte. Sıkma canını olur mu? Güvendiğin sana destek olacak birilerine anlatsan, yalnız olma bu meselede. Bir de kanıtın olsun, ona da dikkat et.
Bende eşimden şüpheleniyordum öyle kızları takip etmesini geç normal bakımlı ünlü sanatçı kadınları takip etmesinide kıskanırdım ama sağlıklı bir durum değil bu şekil düşünmemiz olcak tabiki bunlar erkekler adı üstünde o tarz sayfaları takip ederler o tarz videolarida izleyebilirler önemli olan gerçek hayatta başka bir kadınla beraber olması ya da senin yanındaykende rahatsız edicek hareketlerde bulunması örneğin kuzeni değil ama işyerinden kiz arkadaşı duygusal mesajlaşma canım aşkım ya da Birtanem kelimeler varsa şüphelendirir seni ozaman bosanirsin herseyden rahatsız olmamak lazım o adamda bunalir aldatmak istemese bile seni aldatır birkere bile şüphe vermemen lazım kocana ya değilse elinden gider otur güzelce konuş böyle takip ettiğini gördüm olabilir bakabilirsin eğer o tarz beğeniyorsan bendede öyle istermisin de Saçını okşa böyle yap ya değilse böyle herseyden kıl kaparsan evlilik biter
Telefonunuzda ROOT gerektiren bazı uygulamalar kullanabilirsiniz veya internet faturasını öderken girilen siteleri görmeyi talep edebilirsiniz. Onun dışında da telefonunu alıp site geçmişlerine bakabilirsiniz.
Evet programla herseyi görebilirsin hatta canlı canlı izleyebilirisnde
Bırak ya ne yaparsa yapsın
7 aylık kızım var. Başka kadınlara bakmasını da kaldıramıyorum. İhanet kırmızı çizgim. Öyle birşeyini yakalarsam boşarım. Bir kaç kere araştırdıklarını baktıklarını gördüm.
Herseyi kıskanma iyi birdey değil ama kocanda çok kıskanç bu kadarda olmaz sen kız kuzenlerinlede gorusceksin erkek kuzenlerinlede bu çok normal bir şey bu kadar kıskançlık olunmaz evlilik biter yoksa bunlar boşanma sebebi değildir
Neyden süpheleniyorsun
Daha önce bazı aratmalarını ve bir kaç takip ettiği sayfalara denk geldim. Aramızda hiçbir sorun yok yere.
Sayfalar derken
p*rno sayfalar. Sadece kadınların olduğu.
İzledğindem mi. aldatma süphesi mi
Keylogger kullan
Tamam bir bakayım nasıl uygulama. Çok teşekkürler
Rica ederim
Rahat birak adami
Ben nasıl kendimi çevreden bu kadar sakınıp saklamaya çalışıyorsam eşiminde bana karşı sadakatli olmasını istiyorum. İhaneti kaldıramam. Arkadaşlarıyla gezmesini tozmasını ailesiyle vakit geçirmesine kesinlikle karışmam ama işin içinde sadakatsizlik olursa dayanamam.
Ne işin var o zaman burada
Eşinin boyle bi uygulama kullanmasini istermiydin
Soru sormak için kullanılan bir uygulama. Ne gibi bir yanlış olabilir ki. Zaten kullanıyor da bu uygulamayı
Bu kadar guvensizlik olur mu yahu sıkmayin birbirinizi gozun hep onda olsun tabiki bu kadar da degil
Ben o kıskanıyor diye kardeşlerimin yanına gitmiyorum. Kendimi elimden geldiğince sakınıp saklamaya çalışıyorum. Evden çıkmıyorum. Ben bu kadar yaparken onun ihanet etmesi ağır geliyor.
İhanet ettigini nerden biliyorsun
Güvenmiyor musun
suc...