Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bilmiyorum ama bakma ya boş ver yani sürekli onu takip edip kafanda kurucaksin beni mi beğenmiyor başkasına mi bakıyor diye Farklı şeyler yap yatakta dene işte daha yakın ol kocanı tanıyorsun sonuçtaaa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bilgim yok ama şüphen varsa sonuna kadar devam bacım. Peşini bırakma.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aramızda hiçbir sorun yokken aramız çok güzelken tvetterden bazı ararmalarını gördüm silmeyi unutmuş. Bir kaç sayfayı takip ediyor p*rno. Bende nerelere girdiğini görmek istiyorum. Beni beğenmeme ye başladı desem diyemem de 1 çocuk doğurdum hala eskisi gibiyim boy kilo bakımından. Yeşil gözlü, açık tenli, 1,71 boyunda 53 kiloyum. Öz güvenim yerle bir oldu. Ben kendimi çevreden bu kadar sakınıp saklarken onun dışarıya bakması çok ağrıma gidiyor
Güzelim benim asla kendinde bir şey arama. O kendini düşürüyor eğer öyleyse ve ilerisi varsa. Bence sen çok güzelsindir. Sana dışarıdan biri baksa yapmadığı demedigi kalmaz. Ama dışarıya bakar. Erkekler böyle.. Eskisinden rahat ol, bilmiyorum imalı konuş, açık açık belli etme ama hissettir bazı şeyleri bence. Böyle devam etmemeli. Sakın kendini kötü hissetme. Taş gibi kızlardan kimlere gidiyor bu erkekler.. Ayrıca bi çocuk doğurmuşsun, o bebeği de asla babasız büyür, etkilenir falan düşünme. Anne mutsuzsa çocuk mutsuzdur. Bunlar hep aklında bulunsun olur mu? Güçlü ol.
Beni saklamaya çalışıyor dışarı çıkmamı istemiyor. Aynı köyün içinde ben kardeşlerimin yanına gitmiyorum o kıskanıyor diye. Ama o p*rno kadınlarin olduğu sayfaları takip edip, videolar falan bakıyor. Zaten birkaç kere daha denk gelirsem boşarım.
Bende eşimden şüpheleniyordum öyle kızları takip etmesini geç normal bakımlı ünlü sanatçı kadınları takip etmesinide kıskanırdım ama sağlıklı bir durum değil bu şekil düşünmemiz olcak tabiki bunlar erkekler adı üstünde o tarz sayfaları takip ederler o tarz videolarida izleyebilirler önemli olan gerçek hayatta başka bir kadınla beraber olması ya da senin yanındaykende rahatsız edicek hareketlerde bulunması örneğin kuzeni değil ama işyerinden kiz arkadaşı duygusal mesajlaşma canım aşkım ya da Birtanem kelimeler varsa şüphelendirir seni ozaman bosanirsin herseyden rahatsız olmamak lazım o adamda bunalir aldatmak istemese bile seni aldatır birkere bile şüphe vermemen lazım kocana ya değilse elinden gider otur güzelce konuş böyle takip ettiğini gördüm olabilir bakabilirsin eğer o tarz beğeniyorsan bendede öyle istermisin de Saçını okşa böyle yap ya değilse böyle herseyden kıl kaparsan evlilik biter
Telefonunuzda ROOT gerektiren bazı uygulamalar kullanabilirsiniz veya internet faturasını öderken girilen siteleri görmeyi talep edebilirsiniz. Onun dışında da telefonunu alıp site geçmişlerine bakabilirsiniz.
7 aylık kızım var. Başka kadınlara bakmasını da kaldıramıyorum. İhanet kırmızı çizgim. Öyle birşeyini yakalarsam boşarım. Bir kaç kere araştırdıklarını baktıklarını gördüm.
Herseyi kıskanma iyi birdey değil ama kocanda çok kıskanç bu kadarda olmaz sen kız kuzenlerinlede gorusceksin erkek kuzenlerinlede bu çok normal bir şey bu kadar kıskançlık olunmaz evlilik biter yoksa bunlar boşanma sebebi değildir
Ben nasıl kendimi çevreden bu kadar sakınıp saklamaya çalışıyorsam eşiminde bana karşı sadakatli olmasını istiyorum. İhaneti kaldıramam. Arkadaşlarıyla gezmesini tozmasını ailesiyle vakit geçirmesine kesinlikle karışmam ama işin içinde sadakatsizlik olursa dayanamam.
Ben o kıskanıyor diye kardeşlerimin yanına gitmiyorum. Kendimi elimden geldiğince sakınıp saklamaya çalışıyorum. Evden çıkmıyorum. Ben bu kadar yaparken onun ihanet etmesi ağır geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum ama bakma ya boş ver yani sürekli onu takip edip kafanda kurucaksin beni mi beğenmiyor başkasına mi bakıyor diye Farklı şeyler yap yatakta dene işte daha yakın ol kocanı tanıyorsun sonuçtaaa
Bilgim yok ama şüphen varsa sonuna kadar devam bacım. Peşini bırakma.
Aramızda hiçbir sorun yokken aramız çok güzelken tvetterden bazı ararmalarını gördüm silmeyi unutmuş. Bir kaç sayfayı takip ediyor p*rno. Bende nerelere girdiğini görmek istiyorum. Beni beğenmeme ye başladı desem diyemem de 1 çocuk doğurdum hala eskisi gibiyim boy kilo bakımından. Yeşil gözlü, açık tenli, 1,71 boyunda 53 kiloyum. Öz güvenim yerle bir oldu. Ben kendimi çevreden bu kadar sakınıp saklarken onun dışarıya bakması çok ağrıma gidiyor
Güzelim benim asla kendinde bir şey arama. O kendini düşürüyor eğer öyleyse ve ilerisi varsa. Bence sen çok güzelsindir. Sana dışarıdan biri baksa yapmadığı demedigi kalmaz. Ama dışarıya bakar. Erkekler böyle.. Eskisinden rahat ol, bilmiyorum imalı konuş, açık açık belli etme ama hissettir bazı şeyleri bence. Böyle devam etmemeli. Sakın kendini kötü hissetme. Taş gibi kızlardan kimlere gidiyor bu erkekler.. Ayrıca bi çocuk doğurmuşsun, o bebeği de asla babasız büyür, etkilenir falan düşünme. Anne mutsuzsa çocuk mutsuzdur. Bunlar hep aklında bulunsun olur mu? Güçlü ol.
Beni saklamaya çalışıyor dışarı çıkmamı istemiyor. Aynı köyün içinde ben kardeşlerimin yanına gitmiyorum o kıskanıyor diye. Ama o p*rno kadınlarin olduğu sayfaları takip edip, videolar falan bakıyor. Zaten birkaç kere daha denk gelirsem boşarım.
Yaa işte. Sıkma canını olur mu? Güvendiğin sana destek olacak birilerine anlatsan, yalnız olma bu meselede. Bir de kanıtın olsun, ona da dikkat et.
Bende eşimden şüpheleniyordum öyle kızları takip etmesini geç normal bakımlı ünlü sanatçı kadınları takip etmesinide kıskanırdım ama sağlıklı bir durum değil bu şekil düşünmemiz olcak tabiki bunlar erkekler adı üstünde o tarz sayfaları takip ederler o tarz videolarida izleyebilirler önemli olan gerçek hayatta başka bir kadınla beraber olması ya da senin yanındaykende rahatsız edicek hareketlerde bulunması örneğin kuzeni değil ama işyerinden kiz arkadaşı duygusal mesajlaşma canım aşkım ya da Birtanem kelimeler varsa şüphelendirir seni ozaman bosanirsin herseyden rahatsız olmamak lazım o adamda bunalir aldatmak istemese bile seni aldatır birkere bile şüphe vermemen lazım kocana ya değilse elinden gider otur güzelce konuş böyle takip ettiğini gördüm olabilir bakabilirsin eğer o tarz beğeniyorsan bendede öyle istermisin de Saçını okşa böyle yap ya değilse böyle herseyden kıl kaparsan evlilik biter
Telefonunuzda ROOT gerektiren bazı uygulamalar kullanabilirsiniz veya internet faturasını öderken girilen siteleri görmeyi talep edebilirsiniz. Onun dışında da telefonunu alıp site geçmişlerine bakabilirsiniz.
Evet programla herseyi görebilirsin hatta canlı canlı izleyebilirisnde
Bırak ya ne yaparsa yapsın
7 aylık kızım var. Başka kadınlara bakmasını da kaldıramıyorum. İhanet kırmızı çizgim. Öyle birşeyini yakalarsam boşarım. Bir kaç kere araştırdıklarını baktıklarını gördüm.
Herseyi kıskanma iyi birdey değil ama kocanda çok kıskanç bu kadarda olmaz sen kız kuzenlerinlede gorusceksin erkek kuzenlerinlede bu çok normal bir şey bu kadar kıskançlık olunmaz evlilik biter yoksa bunlar boşanma sebebi değildir
Neyden süpheleniyorsun
Daha önce bazı aratmalarını ve bir kaç takip ettiği sayfalara denk geldim. Aramızda hiçbir sorun yok yere.
Sayfalar derken
p*rno sayfalar. Sadece kadınların olduğu.
İzledğindem mi. aldatma süphesi mi
Keylogger kullan
Tamam bir bakayım nasıl uygulama. Çok teşekkürler
Rica ederim
Rahat birak adami
Ben nasıl kendimi çevreden bu kadar sakınıp saklamaya çalışıyorsam eşiminde bana karşı sadakatli olmasını istiyorum. İhaneti kaldıramam. Arkadaşlarıyla gezmesini tozmasını ailesiyle vakit geçirmesine kesinlikle karışmam ama işin içinde sadakatsizlik olursa dayanamam.
Ne işin var o zaman burada
Eşinin boyle bi uygulama kullanmasini istermiydin
Soru sormak için kullanılan bir uygulama. Ne gibi bir yanlış olabilir ki. Zaten kullanıyor da bu uygulamayı
Bu kadar guvensizlik olur mu yahu sıkmayin birbirinizi gozun hep onda olsun tabiki bu kadar da degil
Ben o kıskanıyor diye kardeşlerimin yanına gitmiyorum. Kendimi elimden geldiğince sakınıp saklamaya çalışıyorum. Evden çıkmıyorum. Ben bu kadar yaparken onun ihanet etmesi ağır geliyor.
İhanet ettigini nerden biliyorsun
Güvenmiyor musun
suc...