Telefonda girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum, DM bakmam lazım ama açamıyorum. İnstagram dm pc'den nasıl açılır? Bilgisayardan instagram dm nasıl bakılır?bilgisayardan instagram dm
PC'den Instagram DM Kutusuna Nasıl Girilir, Mesaj Atılır?
Yakın zamanda herhangi bir uygulamaya, ek programa gerek kalmadan bilgisayar üzerinden İnstagram DM'lerine bakabileceksin. Çünkü İnstagram bunu kullanıcılara sunacağını açıkladı.
İnstagram DM PC'den nasıl bakılır?
BlueStacks app player diye bir uygulama var onu indir. İndirmek ücretsiz. Ordan her şeye girebiliyorsun whatsapp, instagram vs. tüm telefon uygulamalarını yükleyebiliyorsun.. Ayrıca başka bir uygulama da var bunun için, videoda nasıl kullanıldığı anlatılmış:
@trainerss BlueStacks ı indir hafizenin dediği gibi. Uygulamayı indirip kur. Sonra aç Android tablet oluyor o program. Programa girince e-mail e giriş falan geliyor onları doldur sonra play storedan İnstagramı indir bu kadar..
Canım bilgisayardan girdiğinde mesaj atamazsın. ama bir program var onu indirdiğinde aynı cep telefonu gibi oluyor. Ben indirdim cok memnunum. bilgisayara BLUESTACKS indir aynı googleplaystore gibi
İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı.
SAKIN EMÜLATÖR YÜKLEME
Herkes bluestack falan yazmış ya. Yapman gereken şey tarayıcınız açıp instagrama girmek ve ardından sayfada bir yere tıkla incele de bir panel açılacak ve ctrl+shift+m tuşlarına basacaksın veya açılan kısımdan üst kısımda elements yazısının solundaki telefon iconuna tıklayacaksın ve sayfayı yenileyeceksin işlem tamamdır
Bunun için ek programlar indirip kendini yormana gerek yok veya bazılarımız sırf pc den dm atabilmek için takipçi alma sitelerini kullanıyor. Biraz daha sabredin yakın zamanda bu istediğiniz özellik uygulamaya geçicek yani pc den direk insatgarama girip rahatlıkla mesajlaşabileceksiniz.
İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
Atılıyor tabii ki bilgisayardan 8) Windows 10'da mağazaya gir ve oraya instagram yaz masa üstü uygulamasını indir ve sonra kullanıcı adı şifreni yaz ayni telefondaki gibi ne istersen yapabilirsin bilgisayardan da.
İnternet & Teknoloji konusunda 680 cevap paylaştı.
Bluestack uygulamasını bilgisayara indiriyorsun. Sanal bir tablet oluşturuyorsun oraya İnstagram uygulamasını indirip açıyorsun. Biraz zahmetli olur ama bildiğim yol bu.
bilgisayardan google dan instagrama girersen mesaj atamazsın ama bilgisayarın windows 10 ise mağzadan instagram indirip mesaj gönderebilirsin (eğer windows 10 değilde windows 7 ise formatsız windows 10a yükseltebilirsin )
Android emulator adı altında programlar var. Örneğin blustacks, koplayer vb. Bunlardan birini bilgisayara kurarak instagram ya da cep telefonundaki diğer uygulamaları bilgisayardan kullanma imkanınız var. Kolay gelsin.
Ben dizustu almayi dusunuyodum. Bircok yere danistim bir de görevlilere sordum watsap , instagram kullanabilir miyim diye sdc face ve msn kullanabilirsnz digerleri telefon programlari dedi..
knks bak şimdi bilgisayarına blueckstar dı heralde adı o programı yükle (200mb) civarı bilgisayarın içinde tablet oluyor. ordan google olaydan instagram yükle rahatlıkla DM atabilirsin
En İyi Cevaplar