İnternet & Teknoloji Laptoplardan anlayan biri yardımcı olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Laptoplardan anlamıyorum da bu özellikteki bi laptop ders çalışmama vs bişiler izlememe müzik dinlememe yeterli olur mu? Laptoplardan anlayan biri yardımcı olabilir mi? Cevapla Laptop Soruları Beğen Paylaş Takip Et
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Okul işleri için yeterli kardeşim. Sadece PDF kaydedeceksen tabi. Müzik için sadece SSD değiştir yeterli ama öyle ahımlı şahımlı müzikte dinlemek istemiyorum diyorsan oda yeterli olur. Film için alabilirsin bak SSD yeni. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Günlük işlerde idare eder ancak SSD'yi yenilemek gerekebilir. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl SSD parayla alınabilen bişey mi Yorumla Semih6934 +1 yıl Evet 256 GB samsung 870 Evo alabilirsiniz. Yorumla Semih6934 +1 yıl Pardon 250 GB galiba Yorumla Semih6934 +1 yıl Ben 2 sene önce 500 GB olanını çok ucuza almıştım ama 250GB bile bayağı pahalanmış.www.hepsiburada.com/samsung-mz-77e250bw-870-evo-250gb-560-530-25-sata-ssd-p-HBCV00002GKXFU Yorumla Semih6934 +1 yıl Kısacası bu bilgisayarı almanıza değmez, başka bir modele bakın. Yorumla Soran +1 yıl 🥲tamamdır teşekkür ediyorum Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim 🙋🏻♂️ Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Müzik dinler video izler ofis programlarını kullanabilirsin bunla ama çok bir şey bekleme 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç alma bence. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hafızası da RAM de az. Almaya değmez 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 780 cevap paylaştı. Çöp bu 1 0 Yorumla
Yalnızkurt_3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 120 gb ssd çok az 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oyun için falan almadığım için bilmiyorum ki yani çok mu az Yorumla Yalnızkurt_3406 +1 yıl Her türlü az. İş için 320lik kurtarmamıştı beni. Yorumla Soran +1 yıl Anladım🙁 Yorumla Yalnızkurt_3406 +1 yıl Bütçe ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizin limitiniz ne kadar? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkinci el bakıyorum bütçeme uygun gördüklerime o yüzden tam bişi değil kafama yatması lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yardımcı olurum siz bir limit söyleyin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Okul işleri için yeterli kardeşim. Sadece PDF kaydedeceksen tabi. Müzik için sadece SSD değiştir yeterli ama öyle ahımlı şahımlı müzikte dinlemek istemiyorum diyorsan oda yeterli olur. Film için alabilirsin bak SSD yeni.
Günlük işlerde idare eder ancak SSD'yi yenilemek gerekebilir.
SSD parayla alınabilen bişey mi
Evet 256 GB samsung 870 Evo alabilirsiniz.
Pardon 250 GB galiba
Ben 2 sene önce 500 GB olanını çok ucuza almıştım ama 250GB bile bayağı pahalanmış.
www.hepsiburada.com/samsung-mz-77e250bw-870-evo-250gb-560-530-25-sata-ssd-p-HBCV00002GKXFU
Kısacası bu bilgisayarı almanıza değmez, başka bir modele bakın.
🥲tamamdır teşekkür ediyorum
Rica ederim 🙋🏻♂️
Müzik dinler video izler ofis programlarını kullanabilirsin bunla ama çok bir şey bekleme
Hiç alma bence.
Hafızası da RAM de az. Almaya değmez
Enn dandigj biile bu iisi yapar
Çöp bu
120 gb ssd çok az
Öyle oyun için falan almadığım için bilmiyorum ki yani çok mu az
Her türlü az. İş için 320lik kurtarmamıştı beni.
Anladım🙁
Bütçe ne
Anlardim
Sizin limitiniz ne kadar?
İkinci el bakıyorum bütçeme uygun gördüklerime o yüzden tam bişi değil kafama yatması lazım
Tamam yardımcı olurum siz bir limit söyleyin.