Instagramdan bir arkadaşıma mesaj attım fake olarak ama başkasının adını falanda kullanmadım kişiye hakaret etmedim Sözlü taciz ve küfür etmedim sadece kıza mesaj artım beni aldattı senide aldatır diye mesaj attım oda hemen sevgilisine söyledi sevgilisi yazdı bana o bana küfür etti ama ben hakaret etmedim sadece herseyini biliyorum herkese anlatırım dedim sonra insgram hesabını hemen sildim zaten numara üzerine açmamıştım gmail adresi üzerine açmıştım onuda sildim kim olduğumu bilmiyor bu kişi beni dava ederse savcılık IP adresimi bulur mu? Ya da dava etme hakkı var mı lütfen beni aydınlatın gmail adresinde kendi telefon numaram kayıtlı ama gmail adresimden kendi adıma değil o da fake
Güncellemeler
+1 yıl
Acil cevap lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Suç yok ise savcılık neden seni bulacak :D Ortada bir suç olursa istediği kadar sahte mail kullan Ip adresinden anında bulunursun :D
Küfür etmedim ama kıza aldattığını vs söyledim ifşa ettim yani ama çocuk mesaj atıp küfür etti bana bende biraz ağır konuştum saygı çerçevesinde
IP adresini insgram üzerinden nasıl bulabilirim ki
Sen bulamazsın 😅😅 ayrıca bir şey olmaz bu anlattığından
Altına sıcma dur sakin ol, sorun yok hahahahahhbdsabhdasbhdasbhasd :D
Ben bir haftadır sıçıyorum zaten ama korkudan fkfkdskskw
Hahahahahah korkma bişi olmaz dsadadsabh yeminle güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :D
Güldürmese de olur ağlamiyim bu yüzden yeter e devletten dava var mı diye bakmaktan paranoyak oldum
Abam sen sıyırmışsın rahatla lütfen bi bok yok rahat ol hahaha :D
Küfür etmediysen sorun yok uğraşmaz savcılık bununla
işimiz Allaha kaldı
Siber suclarla mucadele 5 saniyede bulur, ip , adresin kimsin tum soy agacini bulur
Tamam bulur zaten isteseler ama benim yaptığım şey çokta bulunmaya değmez sanki neden korku salıyorsun şimdi
Korkutmuyorum öyle 5 saniyede bulunuyor ,
Bulunur ama her gidene veri verilir mi öyle kolay mı devletin tek işi benim exime yazdığım hesabı bulmak mı uğraşmaz benim canım devletim benim boş işlerimle
Siber suclarla mucadele degil , suç teskil edecek rahatsiz edecek birsey yaptiysan polise gidersin siber suclarla mucadele ekibine gomderiyorlar telefonu alip hesaptan biluyorlar kimin oldugunu ayrica benim arkadasim eski sevgilisiyle problem olmustu yarim saatte buldular hapse attilar cok basit yani onu soyledim.
Sikayet dolekcesi verirse bulunur hemen
İşte aradığım bilgili olan kişi sensin bir kaç soru soracam olur mu?
Çocuğun sevgilisine Çocuğun güvenilmez olduğunu yazdım sonra kız bunu sevgilisine attı çocuk hemen mesaj attı bana küfürlü bende mesajlara cevap verdim ama küfür etmedim herşeyini biliyorum zorlama herkese atarım falan dedim ama atmadım tabii onun sayfasını engelleyip insgram hesabını sildim zaten gmail üzerine açmıştım gmail adreside fake mesaj attığımda vpn kullanıp yazmıştım mesajları mesaj içerigimde davalık bir şey yok benim korktuğum tek şey benim olduğum anlaşılmasın bütün fiyakam çizilir ha birde o yazdığım telefonuda sattım zaten Çocuğun çevresi geniş olduğu için bulabilir mi çok kararsız kaldım yani savcılık böyle boş bir şey için IP adresini vermez degil mi
E devlette hat kimin uzerine gozukur uzerimde kac hat var devlet sisteminde kayitli hersey e devlette ve sistemde kayitli , kufur ve hakaret etmemissin , davalik birsey olmaz. istedigin kadar hesabini sil sen o mesaji attin instagram veri tabanina kaydoluyor hesabilidi felan bakma sem cocuk telefonu goturse 5 dakikadada ip , veri tabanindaki bildigilerden vs, hemen bulurlar , cunku o mesaji attin hangi telden attin hepsi full gozukur internet bu yuzden guvemli degil diyoruz hicbir hesap silinmez sadece hesabin ismi degisir sifre degisir iletisim bilgkleri kapatilir buda insanlar hesaplarinin silindiklerini zannediyor ve veri tabaninda hersey kayit halinde, kalir
Kimse ugrasmaz korkmana gerek yok millet taciz ettigi halde serbest birakiliyo senle mi ugrasacaklar
Valla doğru ama bu çocugun polis arkadaşları falan var hani uğraşmaz mi diyosun uğraşsa bile kendi küfürleri çıkar ortaya
Umursama emin. ol. bi sey cikmaz o isten
İnşallah öyle olur bir haftadır uyku tutmuyor rezil olmiyim diye boş şeylerle uğraşırsam böyle olur
Zamaninda ben de az ugrasmadim o islerle emin ol herkes geciyo bu yollardan 😄😄
İçim rahatladı bir kertenkele için rezil olcam ona yanıyorum
Ekran görüntüsü ekran videosu hukuki delil değildir…
Hayir. çünkü muhatabı yoktur
Önemli bişey değilse kimsa uğraşmaz
Bisey olmaz
Emin misin
Eminim.