İnternet & Teknoloji Tuşlu telefona geçiyorum bu gece itibariyle ne önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Telefon markası değil ayol hayata dair çok sıkılıcam ilk günler Tuşlu telefona geçiyorum bu gece itibariyle ne önerirsiniz? Cevapla Telefon Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 5110 tavsiye ederim 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl İnternetini kapalı tut sürekli. Oyun oynama fazla. Isınmamasına dikkat et. Kılıfını çıkarma kırılmaz olmadan kullanma 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aha istediğim sevgili adayı erkek versiyonunuz var mı acaba 3310 kullanıcak şekilde 😂 0 0 Yorumla
Djdidjdhisoshwh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl çok zor sınav senende misin ondan mı geçiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok üni mezunuyum ben Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kolaylıklar dileriz, 5110 tavsiye ederim 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hadi bismillah 😅😅 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Birkaç güne geri dönmezsen internete yeter 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medyam bir tek burası var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
5110 tavsiye ederim
İnternetini kapalı tut sürekli. Oyun oynama fazla. Isınmamasına dikkat et. Kılıfını çıkarma kırılmaz olmadan kullanma
Aha istediğim sevgili adayı erkek versiyonunuz var mı acaba 3310 kullanıcak şekilde 😂
çok zor sınav senende misin ondan mı geçiyorsun
Yok üni mezunuyum ben
Kolaylıklar dileriz, 5110 tavsiye ederim 😂
Hadi bismillah 😅😅
Birkaç güne geri dönmezsen internete yeter 😂
Sosyal medyam bir tek burası var
Nokia, kullanışlı/modern ve uzun ömürlü
nokia 6300
Nedenn