Siz olsanız kavga eder miydiniz?

Arkadaşlar telefonumu tamir için bir telefoncuya verdim, fiyatta 400 TL diye anlaştık ve ona dedim ki bak diğer tamirciler daha yüksek fiyat söylüyor sen 400 diyorsun diye sana yaptırıyorum. Yarın akşam da okula gideceğim ne zamana yapılır dedim rahat ol dedi yarın öğlen 3 de gelip alırsın. Ben de neyse dedim verdim telefonu cikmisim alirsin dediği saatte telefonu almaya gidiyorum. Tam o saat beni aramış diyor ki senin telefonun masrafı şundan şundan dolayı 700-800 TL civarı oldu yaptıracak mısın. Yoldayim yap sen geliyorum dedim gittim yanına e dedim 400 diye anlaştık gel al dediğin saatte ne telefon yapılmış ne anlaştığın fiyata yapıyorsun akşam da okuluma gideceğim dedim sana. Tartıştık bir süre sonra yeter senin telefonunla mi ugrrasicam ben diyince tepem attı kargaşa esnasında babası da geldi iki kişi saldırdılar ikisini de yatırdım ama mahkemelik olduk. Cevremdekiler de kavga etmeyebilirdin hep kavga ediyorsun tarzı şeyler söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız bu olay kavga etmeden çözülür muydu yerimde siz olsanjz?

Siz olsanız kavga eder miydiniz?