İnternet & Teknoloji Az önce can sıkıntısından Tinder indirdim. Bi tuhaflar anlamadım herkes ciddi böyle ve zenginler😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben bu ve o tarz sitelere öylesine girerim millet planlı takıliyor. Anlamadım. Güncellemeler+1 yıl Ilk kez indirdim şimdi sildim Az önce can sıkıntısından Tinder indirdim. Bi tuhaflar anlamadım herkes ciddi böyle ve zenginler😂? Cevapla Site Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl nasıl girebiliyorsunuz öylesine de olsa iğrenç bir yer 0 0 Yorumla
linhpearl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Orada dolandırıcı da oluyor ya. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki nasıl bir yer sildim zaten isinamadim Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl avel surusu girdigin gibi cık ordan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sildim zaten Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İyi deyil ozaman 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Malca Yorumla Metkubar +1 yıl Ücrelidir onlar Yorumla Metkubar +1 yıl Arayış lariney Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Herkes seks pesinde bildigin gibi kapılma kimseye 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Of aman benim canım burnumda zaten uğraşamam kimseyle merak etme Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Hiç belli olmaz ki orası,Bir bakmışsın bagimli olmuşsun. Niyeti belli olan uygulamalar. Sende bilirsinn zaten. Eğlencesine yükledin belli Yorumla Soran +1 yıl Sildim Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Neyin var bu saatte ayakta olacsk kadar? Yorumla Soran +1 yıl Yalnızım evde. Bir takim kendimce dertlerim var Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Hayır anlatmak ister misin deyince neden insan sapik muamelesi görür hiç anlamam Yorumla Soran +1 yıl Sapik mi dedim Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Cevap vermedin? Saygısızlık ettin. Ben cidden derdini dinlemek istemiştim Yorumla
Darknes_Bluee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Seks partneri bulma yeri orası ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galiba öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nasıl girebiliyorsunuz öylesine de olsa iğrenç bir yer
Orada dolandırıcı da oluyor ya.
Bilmiyorum ki nasıl bir yer sildim zaten isinamadim
avel surusu girdigin gibi cık ordan
Sildim zaten
İyi deyil ozaman
Malca
Ücrelidir onlar
Arayış lariney
Herkes seks pesinde bildigin gibi kapılma kimseye
Of aman benim canım burnumda zaten uğraşamam kimseyle merak etme
Hiç belli olmaz ki orası,
Bir bakmışsın bagimli olmuşsun. Niyeti belli olan uygulamalar. Sende bilirsinn zaten. Eğlencesine yükledin belli
Sildim
Neyin var bu saatte ayakta olacsk kadar?
Yalnızım evde. Bir takim kendimce dertlerim var
Anlatmak ister misin
Hayır anlatmak ister misin deyince neden insan sapik muamelesi görür hiç anlamam
Sapik mi dedim
Cevap vermedin? Saygısızlık ettin. Ben cidden derdini dinlemek istemiştim
Tinder qvcisini izle sonra konusalim
Seks partneri bulma yeri orası ya
Galiba öyle
Ablamız kaşınıyor
Boş işler