Twitch ve Youtube içerik üreticem. Haliyle bu platformlarda tanınmam için İnstagram'da kaliteli Reels'ler paylasmaliyim. Kaliteli bir reels'de kaliteli video kurgu montaj'dan geçer. Sizce bu gimbal bana gerekli mi? Boş masraf mı
boş masraf
Sana katkisi olur almalisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gimbali alsam mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Sence bu gimbali almalimiyim?
Bu gimbal'ı almam sizce boş masraf mı olur? Yoksa bana katkısı çok olur mu?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Sana katkisi tabiki dr olur daha kolay iyi rahat videolara cekebilirsin eger yapabilecegini ilerletebilecegini dusunuyorsan al bir an önce hic durma bile ama tabi markasini iyicene arastir hic bilgim yok markalardan hangisi iyi
O daha iyiyse onu al tabiki de evet baktım bayağı markalar var unutmuşum marka olarak en iyisi djı olanı senin bütçen neyse neye yetiyorsa ne işini görecekse ona bak al ben de fotoğraf çekimleri yapacağım ama şu anda öyle gimbal ile çakim yapacağım bir şey yok şimdilik ilerde olursa o zaman alırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana katkisi tabiki dr olur daha kolay iyi rahat videolara cekebilirsin eger yapabilecegini ilerletebilecegini dusunuyorsan al bir an önce hic durma bile ama tabi markasini iyicene arastir hic bilgim yok markalardan hangisi iyi
Arastirdim ayni fiyat bandi ile hohem m6 kit bu ürüne fark atiyor
O daha iyiyse onu al tabiki de evet baktım bayağı markalar var unutmuşum marka olarak en iyisi djı olanı senin bütçen neyse neye yetiyorsa ne işini görecekse ona bak al ben de fotoğraf çekimleri yapacağım ama şu anda öyle gimbal ile çakim yapacağım bir şey yok şimdilik ilerde olursa o zaman alırım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!