Güncellemeler
+1 yıl
1.5 ay uyarı vermedi de kameranın orjinal olmadığı 1.5 ay sonra algıladı şimdi mi uyarı veriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Vallahi anlayamadım yarın telefoncuya götüreceğim illa çözümü vardır olmadı yeni kamera orjinal taktırırım. Yapacak bişey yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
14 de yan sanayi kamera zaten bulamaz idi. Başka bir telefonun olabilir
Dolandırılmışsınız. Parçası orijinal olmayanla değişmiş.
Fotoğraf kalitesi nasıl?
Gayet güzel normal ama kamerayı açtığımda 2x zoom ile açılıyor
Başka bi kişidede aynı problem olmuş hemde sıfır cihazda yani yazılımsal olabilir dediler
2x zoom ile açılması orijinal olmadığını gösterir. Size kim dedi yazılımsal olabilir diye?
Fakat kamera orjinal olmasa 1.5 aydır kullanıyorum. Nişanlımın da mesela ekran değiştirmişti hemen ekran değişti gibi o uyarı gelmiş, bende öyle olmadı 1.5 aydır kullanıyorum aynı zamanda bir kişi yazmış sıfır cihazda onunda böyle 2x zoomla açılıyormuş
IOS17'e güncellediyseniz o hata gelir belki Apple güncelleme yapmıştır yine gelir belki de yazılımsal problemdir bilemiyorum ama ortada bir hata varsa kendi kendine olmaz bir şey sebebiyet vermiştir.
Evet ios 17 güncelledim ondan sonra oldu zaten olan.
Sorun çözüldü. Parça orijinal değil.
İos 17yle ne alakası var peki
Apple yeni sürümle birlikte orijinal olmayan parça tespiti için güncelleme yayınlamış muhtemelen.
Onu da araştırdım o zaten ios 15 sürümünde başlamış. Böyle bi uyarı telefonu 1.5 aydır kullanıyorum niye şimdi geliyor biraz mantıksız geldi bilmiyorum ki
Tamam o yazılımı geliştirmişler demek ki şimdi uyarı gelmiş.
Peki onu anladım, bir kişi sıfır cihazda böyle bi durumla karşılaşmış o ne olacak😑
İnternette her yazılan bilgi doğru değil. Ha hata varsa %1'dir o da birkaç güncelleme sonra çözülür. Bazen sıfır ürünlerde bile orijinal olmayan parça çıkabiliyor bu apple'da fazla olsa da böyle.
O da bana denk geldi desenize. Bir kaç kişi de daha gördüm aynı sorunu. Temennim yazılımsal sorundur umarım diyorum bakalım. Yarın bi telefoncuya götüreceğim onlar ne diyecek bakalım
Herkesin başına gelebilir. Ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Farklı bir telefoncuya götürün.
Eğer telefonu kullanır kullanmaz bu hatayı verseydi yazılımsal değil derdim ama telefonu kullandım 1.5 ay , adamın biri 1 sene kullanmış hiçbir şey yok bi anda bu uyarı geliyor, ilginç bir durum açıkcası😳
Siz bir baktırın en iyisi.