Asus
Acer
Hp
Lenovo
Monster
Toshiba
Diğer...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

MSİ marka tercih ediyorum ve öneriyorum, bilgisayarımı Almanya dan getirttim ve üst düzey bir sistem RTX4060 ekran kartı i7 12. Nesil 12650h işlemcisi bulunuyor 1 tb ssd 16 gb ram
Hem her oyunu açıyor hem de dizi film izlemek için iyi
Bütçenizin ne olduğu laptop seçiminde belirleyici olacaktır. Her markanın yüksek performanslı ve sorunlu modelleri olabileceğini unutmamanız önemli. Yine de yukarıdaki seçeneklere göre sıralamam Lenovo, HP ve Asus gibi markalar olacaktır.
Ancak;
Benim fikrim: Oyun için yüksek grafik kapasitesi ve hızlı bir işlemci esastır. İşlemci ve grafik yongası'nın (GPU) anakart üzerinde ayrı ayrı olmalıdır. Soğutma sistemi de hem işlemciyi hem de grafik kartını ayrı ayrı soğutabilmelidir. Bu, performansı yüksek seviyede tutmaya yardımcı olur.
Ayrıca, onboard grafik kartının olması da önemli. Eğer garanti kapsamı sonrası harici grafik kartı arızalanırsa, onboard grafik kartı sayesinde en azından film izleyebilir ve ofis işleri yapabilirsiniz. Grafik kartı tamiri ya da değişimi maalesef cihazın eski performansını vermez ve uzun vade bir çözüm değildir, yani aynı arızayı 1 yıl içerisinde tekrarlar.
Cevap
23Cevap
Monster tercih ederim tabi ki de.. şaşmaz markam
Bu teknik olarak her işini görür :)
https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0000nt-7z4p7ea.html
Tabiki Dell ve MSI en iyilerini ankete koymaman cok ilginc hic bilgin olmadigini gösteriyor.
Ağır oyunlar oynayacaksan laptoplar ne kadar kaliteli de olsa nazlı olur. Masaüstü kurmak daha ucuz ve avantajlıdır.
MSI kullanıyorum oyun bilgisayarı ama ben pek oyun oynamam. Diğer işlerimi çok rahat yapıyorum ve tasarımı da harika 👌
Şu an MacBook Air M2 kullanıyorum, ekran kalitesi falan gayet iyi. Bilgisayarım olmasaydı yine bunu alırdım.
Monster hem yerli hem de uygun fiyatlı. Bide kaliteli teknik destek. Bir çok sebebi var.
HP hariç hepsi olabilir sisteminin gücüne göre. HP çabuk ısınıyor maalesef
Maksat oyunsa Monster derim. Pişman olmazsın.
Ben 12 yıl Acer kullandım şimdi Casper Nirvana s500 kullanıyorum
Toshiba fakat son zamanlarda oyun için monster çok iyi
Kardeşimde monster var eğerki oyun içinse şaşma derim.
özelliklerine bakmak lazım markaya değil. hamgisi kaldırırsa o 🤷♂️
Monster biliyorum bir tek o marka. Güvenilir ve güzel bence.
Msi marka tercih ederim tabii masaüstü bilgisayarıma parça alırken bu marka yı kullanıyorum.
Oyun için Monster, film için Lenovo
Lenovo veya Apple olurdu
Teknoloji özürlü ben bilemedim 😅🤦
Hiç anlamıyom laptoplardan
Bütçeye bağlı bir durum.
Hiç bir fikrim yok..
Asus
Diğer...
Mukemmel bir bilgisayar ısınmıyor
Tabi ki Monster
hp galiba
Alienware