Arkadaşlar instadan biriyle konuşmaya başladık numaramı verdim wptan yazmak yerine instadan yazmaya devam ediyor bu durumu sorduğumda wpi fazla kullanmıyorum diyor buda bana çok garip geliyor sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılNumaranı verdiğin kişi hala Instagram'dan yazıyorsa, bunun birkaç nedeni olabilir:
Kişi, Instagram'da konuşmayı daha rahat buluyor olabilir. Instagram, mesajlaşma için özel olarak tasarlanmış bir platformdur ve fotoğraf ve video gibi görsel içerikleri paylaşmak için de kullanılabilir. Bu nedenle, kişi için Instagram'dan konuşmak daha doğal ve eğlenceli olabilir.
Kişi, numaranı kaydetmekten çekiniyor olabilir. Numarayı yanlış yazmaktan veya numaranın yanlış olmasından endişe duyuyor olabilir.
Kişi, henüz konuşmayı resmileştirmek istemiyor olabilir. Numarayı vermek, bir ilişkiye başlamak için önemli bir adımdır. Kişi, henüz bu adıma hazır olmayabilir.
Altında araman gereken bir şey olup olmadığı, senin ve bu kişinin ilişkine bağlıdır. Eğer kişiden hoşlanıyorsan ve onunla daha fazla konuşmak istiyorsan, ona numaranı tekrar vermeni tavsiye ederim. Numaranı verirken, ona numaranı kaydetmekten çekinmediğini ve onunla konuşmak istediğini belirtebilirsin.Ancak, kişiden hoşlanmıyorsan veya onunla konuşmak istemiyorsa, onunla konuşmaya devam etmemene de karar verebilirsin. Bu durumda, ona numaranı vermen için ısrar etmene gerek yok.
İşte numaranı verdiğin kişiye verebileceğin bazı cevaplar:
"Numaramı verdim ama hala Instagram'dan yazıyorsun. Numaranı kaydetmekten çekiniyor musun?"
"Numaramı verirken, onunla daha fazla konuşmak istediğimi belirtmiştim. Numaranı kaydedip telefondan konuşmak ister misin?"
"Numaramı vermene gerek yok. Instagram'dan konuşmaya devam edebiliriz."
Kişinin cevabına göre, onunla konuşmaya devam edip etmeme kararını verebilirsin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Numaranı vermek senin için sorun değil ama belli ki karşında ki kişi istemiyor. Bir deyim vardır bir kişiyi baştan çıkarabilmek için o kişinin de baştan çıkarılmayı istemesi lazım. Direk başka birini bul seninle wp den konuşmayı sorun etmeyecek birini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olma ihtimali çok yüksek. En azından telefondan arama yapabilir , kendi numarasını sana vermediyse durum daha da şüpheli. Bu şekilde gizemli kalanlarla hiç vakit kaybetmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılşüpheli. diyeceksin ki bu mantığımla açıklayabileceğim bi durum değil bundan sonra tamamen özellikle wwatsaptan konuşmayacaksan benle hiç görüşmeyelim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
64Cevap
sence ve sana çok inandırıcı geldimi :) bana çok düşündüm gelmedi.. hayatında biri olma olasılığı ve o na ayit bir numaranın sende olması ve uygun olmayan bir zamanda senin onu araman gibi :) günümüz ve waatsaap kulanmamak şaka sanırım.. kişiye tafsiyen ne olur bu durumda.. :)
20 YorumlaAynı kisiyle mi tanıstık acaba. Böyle biri vardı wp’tan yazmıyo diye olay cıkarıp konusmayı bıraktım. Gizli kapaklı şeylerden hiç hoşlanmam erko dediğin bir şey olduğunda kapında bitecek kadar ozguvenli ve kararlı olmalı böyle saklanan garip gurup insanlarla isimiz yok sen de sil gitsin
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 621 cevap paylaştı.
s +1 yılDoğru da olabilir sevgilisi de olabilir. Ben mesela wp ı sadece iş için kullanıyordum, arkadaşlarım oradan yazsa da cevap alamıyordu. Ulaşmak isteyen instagramdan yazıyor artık. Ama flört yaptıktan sonra wp dan konuşmaya başladık, öyle işte güvenecek veya güvenmeyecek olan sensin
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum. Bazen ben de öyle yapıyorum. Şu da var, yapacak işim yoksa ve karşımdaki birkaç dk geç cevap veriyorsa ben de instagramdan konuşmayı tercih ediyorum. Çünkü o yazana kadar instagram reelslerde ya da keşfette takılıyorum vakit hızlı geçiyor böylece.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılHadisin oradan ya! 😂 En rahat uygulama WhatsApp'dır, ne Instagram'ı? Numara aldığı halde Instagram'dan devam ediyorsa saklanıyordur. Sevgili olmayacaksan takılma, ama olma gibi niyetin varsa böyle biriyle olma. Şüpheli ve güvenilmez.
55 Yorumla- +1 yıl
e bende Instagram kullanıyom ya da discorddan mesajlaşıyorum insanlarla ne varki bunda ikiside uygulama ha Instagram wp
- +1 yıl
okul arkadaşlarımla bende discorddan konuşuyorum wpden yazsam görmezler bile çünkü hepsi orada ama yeni tanıdığım ve numaramı verdiğim biri başka, ikisi aynı şey değil. Wpden yazmayacaksa neden numara ister ki insan? İnstadan da arar sesini duyar. Mantıklı açı bulmaya çalışıyorum bulamıyorum.
- +1 yıl
İyide numara istediğini bilmiyoruz ki detayda sadece numaramı verdim yazıyor benim aklıma ilk gelen su olmuştu kız ona daha rahat geldiği için wp dan konuşmak istemiş ve numarası verip buradan yaz demiş ancak oğlan da buna yanasmamis
- +1 yıl
@johnnyepp2 eğer dediğin gibi olmuşsa olay haklısın olabilir🤔 ama oğlan niye yanaşmıyor niye illa da Instagram 🤔 kıza uyum sağlamak için wpden yazabilirdi 🤔
FBI gibi araşştırma yapıyoruz haaa 😂😂😂 - +1 yıl
Onu bilmiyorum ama yani bence eğer hesap normal oğlanın kendi hesabıysa hani her şeyiyle doğrudan kullandığı bı hesapsa adı sanı falan belliyse sıkıntı yok. Sonuçta ikisinde uygulama bence
Aw şu şu uygulamayi kullanmiyorum diyenlere cok gıc8k oluyorym. Aw kullanmiyorsan niye var g9t lalesi
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sevgilisi veya konuştuğu başka kişi var wp ye girince soruyor ve sürekli çevrimiçi olması da göze batar sonuçta. Bu yüzden de girmezse müsait olmadığını söyleyip işin içinden çıkıyordur. Bence konuşmayı kesmelisin
20 Yorumla
+1 yılNumaranı verme sebebini öğrenilirmiyim madem tanımıyorsun etmiyorsun numara vermek neden
233 Yorumla
Soran+1 yılBenim olduğum yerde kendisi yakın arkadaş vasıtasıyla tanıştık
- +1 yıl
Bilemicem valla hiç
Soran+1 yılSorsam mi sebebini
- +1 yıl
Kafanı kurcaliyorsa sor tabi sormadan ogrenemessin
Soran+1 yılTamam canım bir sorayim
- +1 yıl
Sor bizede soyle 🤣
- +1 yıl
Merak ettim bende burada
Soran+1 yılSordum şimdi
- +1 yıl
Ee ne dedi
Soran+1 yılDaha görmedi
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Hahahhah bende merak ettim nasıl bir şevkle merak ettiyseniz empoze ettiniz banada :)
- +1 yıl
Kesin ayrıldılar şu an kavga ediyorlar sizin yüzünüzden:)
- +1 yıl
Yalnız 4 saatte o cevap gelmediyse sıkıntı büyük gibi:)
- +1 yıl
@MoRTeamRFB benim ne suçum var merak ettim napim yani
- +1 yıl
- +1 yıl
@MoRTeamRFB bence bir süre cevap vermedi adam kadın da bastı gitti yanına hesap sormaya sonra adam durumu açıkladı sandığın gibi değil filan seni çok seviyorum ben dedi ellerini ttuttu kadinda sarıldı ona şimdi baş başa romantik yemek yiyorlardir
- +1 yıl
@Hatunsorruyor nasıl napim verdin kıza gazı ortalığı karıştırdın:))
- +1 yıl
Ahahah çok romantiksin :)
- +1 yıl
@MoRTeamRFB çok iyi gaz veririm ben huyum kurusun 😈😈😈
- +1 yıl
Kıskandın dimiiii mutlu çift görmek istemiyorsunn hahahah
- +1 yıl
@MoRTeamRFB yoo neden kıskanayım uyumlu çiftler görünce mutlu oluyorum keşke herses öyle olsa mutlu mutlu gecinse ortada stres denen bişey kalmasa ama nerdeeegg
- +1 yıl
Takılıyorum:) güzel temenniler bunlar
- +1 yıl
@MoRTeamRFB eyvallah
- +1 yıl
Eyvallahina Eyvallah:)
- +1 yıl
@MoRTeamRFB Allah'ına kurban der gibi 🤣🤣
- +1 yıl
Tamam son senin tamam :)
- +1 yıl
*son söz
- +1 yıl
Halen ortalikta yok muabbet koyu demekki
- +1 yıl
Hakikaten çocuğu vurmuşlar olmasın
Bak ben sana kesin sebebini yazıcam eğer tek seferlik nude foto video atarsan wpde kaydetme izni asla vermiyor ama instada hala kaydetme şansı var.
10 Yorumla
+1 yılçok normal bende herkesle numarası olan birebir arkadaşlarımla bile Instagram ve discorddan konuşuyom wp den az
00 YorumlaBen de wpyi hiç kullanmıyorum neredeyse erkek arkadaşımla ilk zamanlar aylarca instadan konuştuk wpden konuşmak sarmıyordu
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılKesin evli olabilir ya da başka gizedigi bişey vardır ayrıca netden numara vermek nedir görmediginiz birine aşırı saçma geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılÇekiniyor olabilir belki paketi yoktur belkide müsait değildir. Devam edebilirsin yazismaya art niyet arama bence
00 Yorumla
+1 yılSenin çöplüğün instagram whatsapp da başka birinin çöplüğü neyini anlamıyorsunuz acaba bazen yedekten katılırsın oyuna 😉
00 Yorumla
+1 yılBelki whatsappta çok fazla çevrimiçi olunca sorun olacak 😉
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi var kesin ya da evli başka aciklamasi yok
10 YorumlaSıkıntı büyük sevgilisi vardır veya evlidir. Yakalanmamak için int kullanıyor.
10 YorumlaÇevrimiçi olduğu halleri gören biri hesap soruyor olabilir mi ona
10 Yorumla
+1 yılYalan wpsini kontrol eden biri var ya da bu birine hesap veriyor.
11 Yorumla
+1 yılWp da diğerleri varsa onlara görünmek istemiyor olabilir 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇevrimiçi açıksa sevgilisi görür. Kapalıysa yanlışlıkla sen mesaj attığında sana yazacağı mesajı ona atmaktan korkuyordur. Bu durumu kız arkadaşım yapıyordu oradan biliyorum
00 YorumlaEvet aramalısın ve görüşmeyi kesmelisin, numarasını engelle
00 Yorumla
+1 yılÇünkü neden çevrim içisin diye hesap verdiği biri var. %100. Ve büyük ihtimal sevdiği kişi o.
00 YorumlaEvlidir ya da oradan başkasıyla konuşuyordur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÇevrimiçi... hayır bundan bir anlam çıkartmayın
00 Yorumla
+1 yılO biraz alışkanlık yaa
Bende de var öyle ama instadan yazışıyoruz ses atıyoruz
00 Yorumla
+1 yılBence Instagram üzerinden takipleşmek onun için daha riskli. Takip listesi görünüyor sonuçta
00 YorumlaEvlidir sevgilisi vardır açığa çıkmasın istiyordur.
00 Yorumla
+1 yılWp de çevrim içi olmak istemiyor belliki sen yedeksin
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta nerden başladıysanız konuşmaya sıklıkla ordan konuşursunuz
00 Yorumla
+1 yılYa Mantilotusu vardır ya da Evlidir uzaklaş.
00 Yorumla
+1 yılGizliliği bozmak istemediğine göre senle buluşmayacak.
00 Yorumla
+1 yıl2. Kişisin. Ciddi bir ilişkisi var ve canı heyecan istiyo birazcık. Yüksek ihtimal kullandığı instagram hesabı bile ciddi ilişkide ki kadının haberi yok. Yol ver gitsin. Hiç biri değilse bile kendine güveni yok. O zamanda yol vermelisin.
00 Yorumla
+1 yılNumaranı o mu istemişti, o istememiş ise sakladığı bir şeyler vardır senden
013 Yorumla- +1 yıl
Aaa aşk olsun, her erkek aynı değildir
- +1 yıl
Öyle bir zamana denk geldik ki aldatanın cinsiyeti kalmadı bir erkekler değil ama iğrenç bir durum
- +1 yıl
Evet ama cogunluk geri kafalı erkekler evde karısına kapan soule görünme bunu diye kadınları kısıtlıyor sonra dışarda biri görse ağzının suyu akıyor eve gelene de bakıyor bakımsız tabi sonra var hadi hemen aldatıyim ay sinirlerim bozuldu şu an kiran girsin her aldatan erkeğe 😀😅
- +1 yıl
Yarısı zaten ilişki yürütmeyi bilmiyor. Benim sevgilim olsa ben şahsen ayrılmak varken baskı yapmam, tartışmak saçma geliyor bana. Zaten seven insan ben düşünmeden hareketlerine dikkat eder
- +1 yıl
Bu dediğin tarz erkekler çok fazla maalesef
- +1 yıl
Ben zaten ona göre sevgili olurum 😂. Örnek verirsem mesela ilişki öncesi normal giyinen kızın ilişkiden sonraki evrelerinde çok açık giyinmesi gibi
- +1 yıl
Burada demek istediğim olay tartışmaya hiç gerek yok, kadını kısıtlamak çok saçma ve zaten kadını hiçbir zaman kontrol edemezsin
- +1 yıl
Tabii ki ilk güzelce sorarım. Baktım sen anan mısın babam mısın falan diyorsa bırakırım ya
- +1 yıl
Dennis00 Çoğu erkeğin gözü başka kadına kayar, etkilenir bu gerçek sozd egemen kötülemeye yer arıyorsunuz doğru mu değil ama erkeğin fıtratı böyle , bende hiç begenmedigim bı kadınla evlendim mesela dışarda güzel kızları görünce üzülüyorum bend ehayalimdeki gibi bı kızla evlenseydim diye.
- İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılyani doğruluğu vardır bence.
sonuçta bir iletişiminiz var zaten.00 Yorumla
+1 yılEvli vs olması şart değil. Whatsapp %100 delil olarak kullanılabilir. Instagramı en kötü kapatır ortadan kaybolur.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa evli, ya, çulsuz ya da pinti üçü de gereksiz insan uzak dur
00 YorumlaEvlidir. Aynı durumu yaşadım koca adam güya ailesinin yanında telefon kullanamıyormus, ailem karışıyor vs diyordu. Sonra hepsinin yalan olduğunu ortaya çıktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUğraşma geçiniz. 21. yy'da kafa yormaya değmeyen bir kişilik...
00 Yorumla
+1 yılO istemeden senin istemen çok yanlış olmuş başta bu hatayı bende yapmıştım. Baştan ofsayt konuşmayı kesmen gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa dunyayi bu hale getirenler iste bu zihniyeteki kisilerdir. Ne isin var bacim o ortamlarda dogru insan yakim cevrende olandir adi ustunde sanal kisiler takilma kapat instani...
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIcinde gaylik varsa neden olmasin. Bayan kitligimi var ne anlamadim zamanim yok sanaldan bulayim ne alaka ona zaman harcayacagina etrafina bak neyse...
+1 yılKesin sevgilisi var bence ordan yazmamasının sebebi sevgilisi aradığında yakalanmamak içindirr muhabbeti kes
00 YorumlaErkekler çok fena gözünü aç şu devirde wp kullanmayan mı olur kandırıyor seni
11 Yorumla- +1 yıl
yok be :)
Yakalanmaktan korkuyordur şu devirde kim kullanmaz ki wp? Bas engeli anacım
00 YorumlaNumaranı isteyip hala instagramdan yazıyorsa vardır bi durum seni kısıtlaması vs sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılevli bence, bende öyle yapıyorum 😅, mevicbur kalmadıkça watsapdan yazmam
02 Yorumla- +1 yıl
İğrençsiniz bide pişkin pişkin söylüyorsunuz
- +1 yıl
yoo mis gibiyim
+1 yılsadece aramak icin ya da onemli anlar icindr olabilir kotj dusunme hemen
00 Yorumla
+1 yılBence wp girmeye şey oluyor olabilir ailesi varsa baskıcı olabilir çevrimici olurken
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bende instadan konusuyodum wp vardı ama kullanmıyodum
00 Yorumla
+1 yılBence bunu direk ona sor dusuncelerle beynini yorma
00 YorumlaPeki numurani omu istedi yoksa senmi öylesine verdin? Onu söyle de ona göre yorum yapayım.
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen ya evlidir ya da sevgilisi vardırrr
00 Yorumla
+1 yılolabilir belki instagramı daha çok seviyordur ama WhatsApptan hiç yazmıyosa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılO zamansa niye numara istemiş sjxndnd
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece arayıp konuşmak için miş
Düzgün biri ve seni rahatsız etmek istemiyor
10 YorumlaAldatıyordur birini seninle
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olabilir gizliyor olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Yo sen safsın
+1 yılordan daha rahat ediyordur
00 Yorumla
+1 yılWpde çevrimiçi çok oluyorsa ondandır
00 YorumlaSaçmalıklamis.. ben ne ayak bu derim
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Numaramı verdim ama Instagram'dan yazıyor. Altında bir şey aramalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler