İnternet & Teknoloji En son kullandığınız 5 emoji nedir? ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor 💙 <3 😀 💜🌸. Hep de kalp var ashwbx İyi Akşamlar Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Teşekkür ederiimm💜 En son kullandığınız 5 emoji nedir? Cevapla Nedir Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. 😂🌸🥳🙏😍 görüyorsunuz ne kadar da ponçik dsfsdf 2 2 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ +1 yıl Tabii tabii. Ponçiklik fışkırıyor ahsbx u Barış_LonelyForever +1 yıl Tabi sdfsdf
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hocam isminizi nasil ters sekilde yazdiniz ve neden... 1 3 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ +1 yıl Google de tersten yazma yazınca çıkar, oradan yaptım. Sebebi de canım öyle istedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne canmis beee, tesekkurler can… Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ +1 yıl Ricalar :)) Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 😅🤔😂🌹🥰😇 bunlarmış 1 3 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ +1 yıl Reis sanki bi tık fazla oldu ashxw Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ne var ki en son kullandıklarım bunlar yani 😅 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ha pardon 🤦🏻♂️ Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. 🌺🤲😬😒♥️ bunlar 2 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 😃😳😌❣️🤷🏻♀️ bu sabah çok karmaşık olmalıyım 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Bakalım neymiş. 😎💜🌸😂👍 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. 😄😂🙄😌✨ ne de masum emojiler 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 683 cevap paylaştı. 😂🥹😃💜😔 bunlar olmuş 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 486 cevap paylaştı. 🤦🏻♀️🤩😊🤣🤲🏻 1 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ne gözöl kılavye 1 2 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ +1 yıl Çök gözöl Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Taşakkur adarım Qarı Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. 😀🌸🙄😒😘 bunlarmış 2 6 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Sondaki emojiyi kime attın acaba abla sjsdsdj hep sen mi stalk yapacaksın Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀 Masala attim😀 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Masalın nickini ezbere bilmiyorum ki etiket yapayim 😀 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Masalı tanımıyorum :D tişikkirler :D Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Rici idirim😀 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Ama merak ettim :D denk gelirse atar mısın Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. 😂😄😎💋😃 2 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. 😂🍫🙄😡💉 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. 😒🤣😑🙈❤️ 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. 🥳😄🌷❤️😂 bunlarmış 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. : ) budur hep 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. 😎😎😎😎😎 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
😂🌸🥳🙏😍 görüyorsunuz ne kadar da ponçik dsfsdf
Tabii tabii. Ponçiklik fışkırıyor ahsbx
Tabi sdfsdf
hocam isminizi nasil ters sekilde yazdiniz ve neden...
Google de tersten yazma yazınca çıkar, oradan yaptım. Sebebi de canım öyle istedi
Ne canmis beee, tesekkurler can…
Ricalar :))
🤦🚬🤬👏😒
Bunları kullanmışım en son
Hemen bakalım ne çıkacak son kullandiklarim 😔🥰😍😘😜😂bunlar çıktı
Eskiden emoji kullanmıyordum
şakasına 😏😒😄😂🍀
😅🤔😂🌹🥰😇 bunlarmış
Reis sanki bi tık fazla oldu ashxw
Ne var ki en son kullandıklarım bunlar yani 😅
Ha pardon 🤦🏻♂️
🌺🤲😬😒♥️ bunlar