Bir ilan açtım, yanlışlıkla kaldırdım. Tekrar açmak isteyince para istedi benden. Ben de farklı hesap farklı tel no ve mail ile açtım ama kim takip ediyorsa afedersiniz o p. içç yeni hesabı açanın da benim olduğumu anlayarak kimlik belgesi şartı koydu. Ben de isim soyismimle hesap açmak istemiyorum zaten zorunlu da değil. Ama bu site ısrarla benden kimlik belgemi istiyor. İşin tuhaf yanı farklı mail ve farklı telden açtığım hesabında ben olduğunu nasıl düşünerek bloke koyarlar cidden şaşkınım.
Napicam şimdi ben canlar, kendi isim ve soyismimle hesap açmak istemiyorum ki zaten kendi tel nomuda kullanamam artık bloke koymuşlar. Daire ilanı vercektim. Akıl verin bilgi sahibi olan lütfen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen koydugun ilanı niye kaldırıyon orası var baktı oyun oynuyon gercek degilsin banlamışlar iyi de olmuş
Bı s. kktr git ibbnee
Aynı telden açtıysan ip adresinden belli oluyor farklı telden dene
Haklısınız dışardan bilgisayardan deneyeyim ben eniyisi
Aynı interneti de kullanma
Mesela diyelim dışarda farklı birinin bilgisayarından üyelik oluşturdum. İlanım yayına girdi bir sıkıntı yok. Daha sonra kendi telefonumdan kullanıcı adı ve sifremle giriş yaparsam yine banlanir miyim?
Onu bilmiyorum denemen lazım
Adamlar hayır kurumu değil elbette para alacaklar 😎
İp adresini biliyor
Mesela diyelim dışarda farklı birinin bilgisayarından üyelik oluşturdum. İlanım yayına girdi bir sıkıntı yok. Daha sonra kendi telefonumdan kullanıcı adı ve sifremle giriş yaparsam yine banlanir miyim?
Yok bir şey olmaz böyle dene
Tamamdır teşekkür ederim
İlan me kadar olmuş
1 ay 400 TL di sanırım
IP adresi banlanmış
Onu bilebilirler mi
İnternete girdiğin her site görüyor
Kac istyosn nerde