Merhaba, ben yaklaşık 7 senedir millenicom net abonesiyim. Bu zamana kadar çok kez sorun yaşadım hepsi bi şekilde çözüldü. Geçenlerde netimde kopma oldu arıza talebi oluşturdum 10 dakka sonra çözüldü 5 gün sonra bana mesaj geldi iç tesistınızdan kaynaklı arıza oldu için sonraki fatura 299 lira yansıcaktır dedi. Aradım güya ankastre sonrası bize aitmiş müstakil ev ankastre yok, karşı binadan geliyor bana 15 metre yaklaşık oranın ankastresi tarihi eserlik, kapagı yok, ağzı açık, kuş konsa arıza verir. Ben bu sorunu nası çözecem benden 15 metre uzakdaki dandik ankastrede her sorun oldunda iç tesisat sorunu diye bizemi kitlicekler hesabı. Ne yapabilirm canım sıkıldı

15 mt ilerdeki apartmanın ankastresi buna müdahale edilmiş sözde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
8 sene türk telekomda çalıştım ben. Bu tarz arızalar eğer ankastre apartman vs değilse onu yapmak firma hangisiyse ona aittir. Ha eve gelip evin içinde biseyler yapıldıysa ek priz açma jak basma vs o müşteri sorumluluğuna girer. Eğer direk gelen kablo da sıkıntı varsa ve farklı firma kullanıyorsaniz oda kutuya etiketleme yapılır ve gerisi tamamen internet sağlayıcı tarafından yapılması gerekir oda artık ücretli oluyor zaten.
Eve gelip. hiç bi müdahalede bulunmadılar ev zaten müstakil aradım millenicomla görüştüm yarım saat 20 metre ilerdeki ankastrenin sorumluluğunu bana yüklemezsiniz dedim bu ücretide kabul etmiyorum ödemicem dedim. Fatura henüz çıkmadı için görünürde böyle bi ücret yok şu an için
Bu durumda haklı olan kim onlarmı benmi?
Bu durumda tabiki sen haklısın evin içine gelinip bişey yapılmadan edilmeden kabul çekmeden şunu bunu yapmadan bunu yansitamaz
Haklı olduğumu bende biliyorum, bunu telefondada onlara anlattım bana kalkmışlar telefonda ankastreden sonrası müşteriye aittir saçmalğı yapıyolar henüz herhangi bi ücret çıkmadığı içinde çok uzatmadım konuyu
Ücret çıkarsa itiraz et
Kabul etme ödeme şikayet et