İnternet & Teknoloji Armut. com a yeni üye oldum. İşler nasıl yürüyor anlamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Armut. com a yeni üye oldum. İşler nasıl yürüyor anlamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Nakliye için mi üye oldun sigorta firmaları gibi fiyatları sunuyor 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yook Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Ben nakliye veya Bir kaç alacağım şeyler olursa sorgulama yapıyorum onun dışında pek aktif kullanmam sahibinden gibi düşün Yorumla Soran +1 yıl Sahibindeni de çok kullanmadım bir kere bir şey satın aldım onu da iletişime geçip elden teslim oldu Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Ben de almadım armut dan bir şey sadece fiyatları karşılaştırma imkanın oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ben şunu anlamadım. Ben resim için iş isteyenlere bakıyorum. Teklif vermek için para istiyor iş böyle mi yürüyor Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Onu bilmiyorum dediğim gibi yanlış yönlendirmek istemem Yorumla Soran +1 yıl Olsun teşekkür ederim 🙂 Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Rica ederim yaptığın çalışmaları Atar misin ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Şu an bir tablo yapıyorum bitince atabilirim Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Öncekiler yok mu ben hep güzel resim yapanlara özenmişimdie Instagram dan da satış yapabilirsin armut dan daha bence çok tutar Yorumla Soran +1 yıl Ya instagramda genelde amaç farklı oluyor. Dırekt iş için konuşmak ayrı. Önceden yaptıklarımı dağıttım ve çöpe bastım Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Bı arkadaşım var Instagram dan satış yapıyor memnun da Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ne yaptırcaksın orada 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaptırmıycam yapacağım Yorumla Hyperxxx +1 yıl Ne yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl ResimFotoğraf Yorumla Hyperxxx +1 yıl Photoshop falan mı çzim mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden üye oldunKimden duyup üyelik açtın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye şimdi bunu sordun ki anlamadım. Mezun olalı bir sene oluyor para kazanma amaçlı açtım. Bu şekilde hizmet veren kişiler vardı
takeyourself_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hangi hizmeti sunacaksın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Resim çizimiFotoğraf çekimi Yorumla
SoranAdam0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl O ne nasıl bir seh 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Üye olup kendi alanında hizmet veriyosun. Sipariş veriyosun yani Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Ücretli sipariş mi veriyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ben sipariş alan taraftayım. Alanım resim birkaç sipariş verende sundular önüme ama konuşamadım Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Anladım şimdi hayirli işler ressam misin Yorumla Soran +1 yıl Evet ressamım Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Hayırlı işler bol kazançlar dilerim inşallah istediğin olur Yorumla Soran +1 yıl Amin ecmain Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Bir şey sorcam geçen bir Türk ressam vardı tesadüfen gördüm web sitesi vardı kendi adına çizdiği şeyleri orada ilana koymus Yorumla Soran +1 yıl Evet böyle şeylerde yapılıyor Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Bence başarırsin tutkun varsa yürü derim Yorumla Soran +1 yıl Tutku falan düşünecek durumda değilim de pek elimde sanatım var değerlendirmeliyim Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Değerlendir tabiki keşke senin gibi yetenekli insanlar olsa çevremde Yorumla Soran +1 yıl Çevrenin işine yarıyorum ama beş parasızım Yorumla Soran +1 yıl Böyle biri olmayı istemezdim Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Bende parasizim Yorumla Soran +1 yıl Sizin meslek nedir Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Elektrik mühendisiyim ama garanti birim yetkilisi olarak çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladım Allah kolaylık versin Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nakliye için mi üye oldun sigorta firmaları gibi fiyatları sunuyor
Yook
Ben nakliye veya Bir kaç alacağım şeyler olursa sorgulama yapıyorum onun dışında pek aktif kullanmam sahibinden gibi düşün
Sahibindeni de çok kullanmadım bir kere bir şey satın aldım onu da iletişime geçip elden teslim oldu
Ben de almadım armut dan bir şey sadece fiyatları karşılaştırma imkanın oluyor
Ben şunu anlamadım. Ben resim için iş isteyenlere bakıyorum. Teklif vermek için para istiyor iş böyle mi yürüyor
Onu bilmiyorum dediğim gibi yanlış yönlendirmek istemem
Olsun teşekkür ederim 🙂
Rica ederim yaptığın çalışmaları Atar misin ☺️
Şu an bir tablo yapıyorum bitince atabilirim
Öncekiler yok mu ben hep güzel resim yapanlara özenmişimdie Instagram dan da satış yapabilirsin armut dan daha bence çok tutar
Ya instagramda genelde amaç farklı oluyor. Dırekt iş için konuşmak ayrı. Önceden yaptıklarımı dağıttım ve çöpe bastım
Bı arkadaşım var Instagram dan satış yapıyor memnun da
Ne yaptırcaksın orada
Yaptırmıycam yapacağım
Ne yapacaksın
Resim
Fotoğraf
Photoshop falan mı çzim mi
Neden üye oldun
Kimden duyup üyelik açtın
Niye şimdi bunu sordun ki anlamadım.
Mezun olalı bir sene oluyor para kazanma amaçlı açtım. Bu şekilde hizmet veren kişiler vardı
Hangi hizmeti sunacaksın
Resim çizimi
Fotoğraf çekimi
O ne nasıl bir seh
Üye olup kendi alanında hizmet veriyosun. Sipariş veriyosun yani
Ücretli sipariş mi veriyorsun
Ben sipariş alan taraftayım. Alanım resim birkaç sipariş verende sundular önüme ama konuşamadım
Anladım şimdi hayirli işler ressam misin
Evet ressamım
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim inşallah istediğin olur
Amin ecmain
Bir şey sorcam geçen bir Türk ressam vardı tesadüfen gördüm web sitesi vardı kendi adına çizdiği şeyleri orada ilana koymus
Evet böyle şeylerde yapılıyor
Bence başarırsin tutkun varsa yürü derim
Tutku falan düşünecek durumda değilim de pek elimde sanatım var değerlendirmeliyim
Değerlendir tabiki keşke senin gibi yetenekli insanlar olsa çevremde
Çevrenin işine yarıyorum ama beş parasızım
Böyle biri olmayı istemezdim
Bende parasizim
Sizin meslek nedir
Elektrik mühendisiyim ama garanti birim yetkilisi olarak çalışıyorum
Anladım Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim