AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kendin göndermiş gibi yapmak istiyorsan animasyon dosya ise indir
değilse, animasyona sağ tıklayıp açılan seçeneklerden kaydet tıkla
Ben anlamadım ne demek istediğini nasıl yapacağım yani
animasyonun üzerine sağ tıkla bir liste açılacak o listeden kaydet olanı seç kayıt edebileceksin.
Eğer mailde animasyonu ek dosya olarak gönderdi ise zaten indir seçeneceği olacaktır genelde yanında aşağı ok olur onu tıkladığında indir seçeneği çıkar
O maile girip ilet seçeneğine tikla göndereceğin maili yaz gönder de
Ama başkasından gönderdiğimi anlar mı
Anlar tabii ki
İşte anlamaması lazım sorun da o hoca diyecek bana e kızım sen bunu nereden aldın Ben oturup e kuzenimi yaptı da bana gönderdi kuzenim önceden yapmıştı bana gönderdi mi diyeyim
Bilgisayara indirip yeni mail ile gönder o zaman
Forward yaparak
Ayol geçti çok erken cevap verdjn
İndirip yolla.
Nasıl indireceğim
İndirme işareti mevcut değil mi?
Bilmem mevcut mu tam olarak neresinde oluyor Ben ona bakayım ama ben direkt onun gönderdiği şey böyle link gibi geliyor Ben bastığım zaman animasyon yere çıkıyor sonra oynatıyorum animasyon devam ediyor Ben şimdi ne yapacağım ya bu hocaya da başlayacağım Bir de bugün son günüymüş
Animasyonu oynamadan telefona indirmeyi bulmalısın.
Ekran görüntüsü atabilir misin
Ekran görüntüsü nasıl atıldığını bilmiyorum şimdi ben hani kuzenime attığım maile tekrar girdim orada böyle 3 nokta vardı hani göndermiyor bir şey vardı öyle ben de gönderdim ama kendi farklı mailime gönderdim çünkü benim 7 tane mailim var da Şimdi bakacağım oradan göz nasıl gözüküyor ona göre kadına göndereyim o kadına da başlayacağım dersine girmemişim yok bunu seçeceksin şunu yapacaksın pardon da tamam 12 sınıf olabilirim ama benim bilgisayarla ne işim olur ileriki hayatımda ceset kesmek yerine bilgisayarla mı oynayacağım
Umarım Bi yolunu bulursun.
Yönlendir yaparak
Onu nasıl yapacağız
Maili actiginda yanıtla veya yönlendir yazıyor altında n
Bilmem bir bakayım açılıyor muymuş gözüküyor muymuş
Özele yazar mısın bir şey sormak istiyorum
İndirmeniz lazım
Geçti
Tüh geç kaldık bilgi için 😄
Maili yönlendirerek.
Ben attım sonra kuzenim attı ve yani çok kişiye attırdım ama kadında hoca da açılmadı çok sinirim bozuldu zaten olmazsa yarın gidip göstereyim yoksa onunla uğraşacağım ya dersten falan kalamam hayır ben beceriksiz olsam lan üniversiteye giden insanlara kadar attırdım kaç tane tanıyorsam hepsi attı hiçbiri açılmıyor yani sıkıntı başkasına attığım zaman açılıyor onda açılıyor başlarım böyle de derse sınıfta kalırsak da kalırız yani saçma derss
Bilgisayarında flash player programını sil yeniden kur
Ya sıkıntı bende değil karşıdaki kadınla alakalı hayır bir sürü insana attım hepsini de açılıp onunla açılmama varsa onun sıkıntısı benim değil kaç haftadır uğraşıyorum kendimi de yoramam
İlet deyip ataxaksın
E anlıyorlarmış başkasından gönderdiğimi
Sormadın ki eğer başkasından gönderdiğini anlamasın dşyorsan indir masuz dosya ismini de depiştir baştan mail at
Şimdi Ben bir şey yaptım da böyle bir şey yazıyor ne İngilizce tabii ben anlamam orada hani gönderenin ismi gibisinden kuzenimin mail adı yazıyordu ben onu silip gönderdim Başka hesabıma da Şimdi bakacağım oradan nasıl duruyor olmazsa derim hocam böyle böyle kendi hesabımdan tekrar gönderdim deneme amaçlı ki zaten öyle de yaptım yalan olmasın
Takıldığını sor bana
Şimdi ben gönderdim de kuzenimin gönderdiği tarih yazıyor orada neyse dedim hani bir şey olmaz dedi diye düşündüm Hani hocaya gönderirdim de hani bu bana kuzenim şey attı ya kendi mail ismi yazıyor orada sorun olur mu bence olmaz yani olur mu ne yapayım ya öyle bilmem bir şey mavi diye de mail açarım kafayı yiyeceğim bu hocaya da başlayacağım dersine de haha ağlayacağım
Dosyayı indirsene
Nasıl indireceğim
Dosyaya tıklayınca indirme şeyi olmalı Instagram varsa ss at duvar resmimde yazıyor
Olmuyor çok sinirim bozuldu şimdi arkadaşıma yazdım Hani onun mailini atacağım yani baksın O bana mailini atsın o bir baksın öyle sıkıntı olmazsa hocaya da öyle atayım derim Hani mail olarak başka şöyle şöyle yerden gönderdik şimdi çünkü sinirim bozuldu ağlaya ağlaya bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Ben yardım edeyim
Allah razı olsun yardım etmene şu an gerek yok Ben kendi kendime strese sokmuşum Ben yarın ayın ikisi sanıyorum o yüzden burada geberip duruyorum zırlaya zırlaya bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama neyse bir rahatladım ağlamam durdu artık yarın atarım şimdi bu kadar stres yeter
Peki sen biliesin 7/24 her konuda buradayım
Ben buraya girmiyorum ki 7/24 arada bir giriyorum
Nerdesin peki Instagram snap telegram vb
Snpim yok telegram'ım da yok ınstagram'ı da çok nadir giriyorum ayıp olmasın akrabalara diye zaten diğer hesabımın şifresini kaybettim arada bir bip'e giriyorum Bir de WhatsApp'a onlara da bir şeye bakmak için giriyorum
Sen ne dersen ne istersen oralar da olur