Son dönemde mobil internet kotalarıyla ilgili şikayetler artmaya başladı. Vatandaşlar kotalarının erken bitmesinde GSM operatörlerinin bir oyunu olduğundan şüpheleniyor.

Son dönemde mobil internet kotalarıyla ilgili şikayetler artmaya başladı. Vatandaşlar kotalarının erken bitmesinde GSM operatörlerinin bir oyunu olduğundan şüpheleniyor.
Benim kotam sınırsız fakat bunu ben de fark ettim. Çok önceden aylık 4 gb sınırı olan bir internet bile bana yeterken daha sonrasında 10 gb lık paketlere geçtiğimde yetmiyordu. Bu pek mümkün değil. GSM operatörlerinin dini imanı para her türlü dalavere beklerim ben onlardan açıkçası.
Hayır teknoloji cahili olmadığım için izlediğim youtube videolarında mobil verideysem kaliteyi düşürüyorum, birçok uygulamada mobil veride az kota harcamanız için ayar mevcut. Gidip 4k videolar izleyip sonra kotam çabuk bitiyor diyerek dış güçleri suçlamayın.
Evet bitiyor ama zaten telefondan değil daha çok bilgisayardan kullandığım için sorun olmuyor
Teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Şüphe de haklılar.20gb tı 40 a çıkardım taşınma dönemimde o haliyle faturamın aşırı derecede yüksek gelmesinden hiç bahsetmiyorum.
Ek paketler çok pahalı yoksa bitmesinde sakınca yık
Bu ay bitti.. Bir iki kez oldu böyle.. Maç izledim ondan oldu galiba.. Normalde evde ve işte wifi ağı var, 20GB bana yetiyordu..
Bazı operatörlerin 30 gb'ı 10 gb gibi.
Sınırsız internete sahibim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?