Potansiyel ayrıdır Yeterli olmamak ayrıdır. Tam hakim olmadığım için yeterli değilim şu an ama bu potansiyelim olmadığını göstermez. Einstein'ın okuldan atılıp, atomu parçalaması gibi. Potansiyeli göremediler. Zaten burada ki konu atomu parçalamakta değil.
Mecbursun diye bir şey yok. Yaşamaya mecburuz sadece. Onun dışındakiler tercihlerimiz. Buraya alışmışsın. Umarım gerçek hayatını etkilemiyordur. Mesela bazen buraya girmek yerine film izleyebilirsin. Ya da başka bir şey. Neyse.. ben gidip dizi izleyeceğim. Hoş çakal 💫
Ula modlar kızlara ima değil direk cinsellik konuştu ben şikayet ettim bişi yapmadılar modlarw serbest bırakıyorlae demek ki fenomenlere acimiyorlarmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karalama ile KS kimsenin hesabını kapatmaz. Hesabının kapanması için sağlam gerekçeler mutlaka vardır.
Mod olmam için modlarla iletişime mi geçmem gerek? Şikayet etmenjn yanında
Mod olman için kuralları iyi bilmen gerek. Açtığın soruya bakılırsa mod olacak potansiyelde değilsin.
Potansiyel ayrıdır
Yeterli olmamak ayrıdır. Tam hakim olmadığım için yeterli değilim şu an ama bu potansiyelim olmadığını göstermez. Einstein'ın okuldan atılıp, atomu parçalaması gibi. Potansiyeli göremediler.
Zaten burada ki konu atomu parçalamakta değil.
youtube.com/shorts/caJ6JkkJZLs?si=CUUO8fil49i_KBi_
Bu konuyu araştırmadan hesabını kapatmalarını yanlış buluyorum. Umarım hesabını geri verirler.
Güncelleme yapmış bir de hesabı kapandı diye. d
Sana neden sormadılar ki? Torpili mi var kızın?
Enbesil modlar oldukça daha çok kişinin hesabı yanar merak etme
Kızlarsoruyor da mod olmak icin potansiyel yok diyor hshshsgs
Ne sanıyorsa kendini sanki hesap çok umrumda veya bu site
Yardım kısmından iletişim yazan yere tıkla ve hesap ile ilgili olan bölümü seç ve Kızlarsoruyor'a yaz.
Amaan uğraşamam o kadar. Sadece o kizın haklı olmadığını beni tanıyan birkac kisi görsun yeter. Hesabı boş ver tekrar olurum yakında
Belki bunu yaparsan hesabını geri aldığında herkesin karşısında kendini aklamış olurdun. Haksızlığa karşı susma ki haksızlar haklı çıkmasın.
Herkes umrumda değil bir kişi umrumdaydı. Neyse bu hesaptan devam edeceğim + bir çabaya gerek yok. Sen de uyu artık full time aktif misin nesin
Tatilde olduğum için canım sıkılıyor. Uğraşacak hiçbir şeyim yok. Mecbur giriyoruz.
Mecbursun diye bir şey yok. Yaşamaya mecburuz sadece. Onun dışındakiler tercihlerimiz. Buraya alışmışsın. Umarım gerçek hayatını etkilemiyordur. Mesela bazen buraya girmek yerine film izleyebilirsin. Ya da başka bir şey. Neyse.. ben gidip dizi izleyeceğim. Hoş çakal 💫
Televizyonda açmak daha güzel oluyor. Eve gidince mesela yapboz çözeceğim.
İptal edildiyse komple geri alınmaz geçmiş olsun. Silinmiş oluyor
Teşekkürler..
Sırf senin için arastrdm baktm buldm admin var hatta sen kolayca bul die takibe aldm can die mesaj at anlat durumu belk bişey yapabilr
Pardon canermis adı 😄😄
Tamamm teşekkür ederim 🙂
İnşallah açılır hesabn eğer açılmazsa bunu kullanmaya devam et yapck bsi yk
Bu yazışmalar yüzünden mi kapanmış? Ee millete sapık gibi yürüyenler duruyor 🙄
Çok üzülüyorum jdjdjd
modların aşık olma hakkı yokmu :D
Vay hoşlandığın mı var KS de
Sebeb buysa where adalet?
Geçmiş olsun.
Soru açıp fenomen bana umut veriyor diye karalama yaptı bu kullanıcı. Onun sorduğu soruyu da kaldırmadı modlar.
Desteğe yazdın mı
Ula modlar kızlara ima değil direk cinsellik konuştu ben şikayet ettim bişi yapmadılar modlarw serbest bırakıyorlae demek ki fenomenlere acimiyorlarmis