İnternet & Teknoloji NAPÇAM ABİ ACİL TAKTİK? Mirayiştee7543 Takip Et Xper 2 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya nolur yarrrrrrrrrrrrdım edin faturalar babama gidiyor ossura ossura ağladım acil taktik NAPÇAM ABİ ACİL TAKTİK? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Dolandırıcı 0 0 Yorumla
Toowulu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Böyle bi şey yok gereksiz endişeye kapılma. Böyle bi şey ile laf ederse baban inkar et itiraf etmene gerek yok. 1 1 Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl İnş öyledirrr Yorumla
senbirkelime Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Sadece anayasadaki maddeye baksan bunun dolandırıcı olduğunu anlardın :) 2 2 Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Ya ne bilm Yorumla senbirkelime +1 yıl Tamam sordun :) artık rahatla bakalım Yorumla
Iciclee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bu sitelerdeki tüm yakışıklı erkekleri izlemenin keyfi için ödenecek küçük bir bedel 1 1 Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Knk şey_
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı. Böyle bir şey yok herkes p*rno sitelere giriyor biri seni fena trolllemiş.. ya da babanı.. 1 3 Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Bilmiyorum ya çoğu kişi gerçek diyor Yorumla Hipnotix +1 yıl Gerçek değil gerçek olması için nereden geldiğine bakman lazım bu özel hayata müdahaledir... öyle bir yasak yok... Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Çok şükürr Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 5965 sayılı kanun sporda şiddeti ve düzensizliği engelleme için. p*rno sitelerle alakası neymiş :D :D 1 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. 1982 Anayasası, 177 maddeden oluşmaktadır.Yani buradaki 5965 no lu madde ANAYASA da yok. 1 1 Yorumla BaseCamp +1 yıl 5965 sayılı kanunun sporda şiddet ve düzensizliği engelleme için olduğunu bilmeyince inandırıcı olur gibi yazdığın!.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle saçma bir şey yok ben hergun giriyorum 1 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baban bu mesajı göremez merak etme Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl İnşşş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu mesaj sadece sana gelir doğruluk payı varsa bile babana gitmez hattın faturalı mı Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Çocuk hattı😀😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl çocuk hattı ya öyle birsey de mi var Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Var çocuklar için olan akıllı saate takıyorsun bende telefonuma taktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aylık herhangi bir ödeme yapıyor musun hattına ait borç var mı sorgula o ödeme var ise görürsün zaten Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl tm bakarım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm profile baktım baya tatlısın Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ajsjfkdkskfg bu mesaja inanacak kadar saf olamazsın 😂 1 0 Yorumla
willywonka0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl dolandırıcı akıllıymış çoğu kişinin gerçek sandığı ceza üzerinden yürümüş he 1 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Osura osura boşalırken iyiydi demi ahahjsEns olanları baban görmesin, gerisi sorun değil 1 1 Yorumla Peynirciyim +1 yıl Tamam işte, bari geçmişi temizle de ens olanları görmesin ahaha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl biri senı trolluyor olmasın? 1 1 Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Hyr malsesefff Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl gümledim PUAHSHXJJDJFJEKQEĞQ 2 1 Yorumla yürüyenyıkıkkk +1 yıl baba ihtiyaç babaa QPSLDKFKKFWKLQŞEĞ Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. yalan böyle bir ceza yok 1 0 Yorumla
Rieo1 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl hic kafan calismiyor mu babana desene reklam kendi kendine acildi site 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. N e tür izledin ki? 1 0 Yorumla
bitburger Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Emin ödesin. 1 4 Yorumla bitburger +1 yıl Lan ne mk , ayıp fikrimizi paylaştık. Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl Sevgilim 18 altı knk Yorumla willywonka0 +1 yıl okurken polisi arayasım geldi :d Yorumla Mirayiştee7543 +1 yıl @willywonka0 ay hoşt ulan Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sabah akşam pôrno izlemeyi bırak, sorun çözülür 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 488 cevap paylaştı. Daha neler ciddi mi bu mesaj ya 😂 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dolandırıcı
Böyle bi şey yok gereksiz endişeye kapılma. Böyle bi şey ile laf ederse baban inkar et itiraf etmene gerek yok.
İnş öyledirrr
Sadece anayasadaki maddeye baksan bunun dolandırıcı olduğunu anlardın :)
Ya ne bilm
Tamam sordun :) artık rahatla bakalım
Bu sitelerdeki tüm yakışıklı erkekleri izlemenin keyfi için ödenecek küçük bir bedel
Knk şey_
Böyle bir şey yok herkes p*rno sitelere giriyor biri seni fena trolllemiş.. ya da babanı..
Bilmiyorum ya çoğu kişi gerçek diyor
Gerçek değil gerçek olması için nereden geldiğine bakman lazım bu özel hayata müdahaledir... öyle bir yasak yok...
Çok şükürr
5965 sayılı kanun sporda şiddeti ve düzensizliği engelleme için. p*rno sitelerle alakası neymiş :D :D
1982 Anayasası, 177 maddeden oluşmaktadır.
Yani buradaki 5965 no lu madde ANAYASA da yok.
5965 sayılı kanunun sporda şiddet ve düzensizliği engelleme için olduğunu bilmeyince inandırıcı olur gibi yazdığın!..
Böyle saçma bir şey yok ben hergun giriyorum
Baban bu mesajı göremez merak etme
İnşşş
Bu mesaj sadece sana gelir doğruluk payı varsa bile babana gitmez hattın faturalı mı
Çocuk hattı😀😅
Nasıl çocuk hattı ya öyle birsey de mi var
Var çocuklar için olan akıllı saate takıyorsun bende telefonuma taktım
Aylık herhangi bir ödeme yapıyor musun hattına ait borç var mı sorgula o ödeme var ise görürsün zaten
tm bakarım ben
Tm profile baktım baya tatlısın
Ajsjfkdkskfg bu mesaja inanacak kadar saf olamazsın 😂
dolandırıcı akıllıymış çoğu kişinin gerçek sandığı ceza üzerinden yürümüş he
Osura osura boşalırken iyiydi demi ahahjs
Ens olanları baban görmesin, gerisi sorun değil
Tamam işte, bari geçmişi temizle de ens olanları görmesin ahaha
biri senı trolluyor olmasın?
Hyr malsesefff
gümledim PUAHSHXJJDJFJEKQEĞQ
baba ihtiyaç babaa QPSLDKFKKFWKLQŞEĞ
yalan böyle bir ceza yok