bu kadar vergi ödenen bir telefon için geceden kuyruk beklemek de ne bileyim.. garip geliyor. zaten bir hafta bekleseler gidip direkt alırlar. ne bu kendini lüks gösterme merakı ya :)
iPhone 15 için bir AVM'de gece kuyruğu başlamış. Siz telefon için sıra bekler miydiniz?
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1b cevap paylaştı.
Telefonla ilgili sonradan da bilgi alabilirler ve ya satın alabilirler. Bir telefon için gece yarısı kapının önünde sıra beklemek bana mantıklı gelmiyor. Lüks yaşayacağım diye kafayı yemiş insanlar.
dünya bu tüketme hastalığından kıvrananların eline kalsaydı şu anda haberleşmek için hala duman kullanıyor olabilirdik, yeryüzündeki en gereksiz, en lüzumsuz insan modeli şüphesiz tüketmekten başka bir vasfı olmayanlardır ve bunlar çoğunluktur.
Kesinlikle saçmalık zaten dediğin gibi beklesen 1 hafta veya birkaç gün alacaksın telefonu lüks merakı olmaması gereken bir şey bende lüks merakı yoktur mesela ayrıca Samsung daha iyi iphonelarin sarji ve pil ömrü hızlı bitiyor
İkisininde birbirine kıyasla iyi ve kötü özellikleri var ben de iki markayı kullandım ama uzun vadede düşünürsek iphone daha iyi bir kere değer kaybetmek yerine zamanla değer kazanıyor
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Hangi ülkede daha ucuzsa gidip oradan alsalar ya zaman kaybı hadi bunu geçtik İPhone 15 alanların çoğu boşu boşuna almış olacak sırf hava için, tam kapasite kullanmayı bilmediğimiz her şey kendimize hakarettir.
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Beklemem tabi ki de.. zaten iphone kadar abartılan başka bir telefon modeli görmedim.. tabi ki de kaliteli ama parasına göre bakarsak kesinlikle hak etmeyen bir fiyat ve insanların da bu kadar ciddiye alması tuhaf
Alan alir bekleyen bekler kimin haddine yani vatandasin keyfini sorgulamak! Bunumu buldun paylasim icin. Ayrica onun lüks gösterme ile alakasi yok yeni cikan modelin bir an önce sahip olup incelemesi yani teklonoji sevmeleri. Sana bu zamana kadar kim telefon ile lüks gösterim sundu acaba.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle çöp markayı reklamcılar fanboylar yüzünden büyüyenler tam kerizin önde gideni bütün modelleri çöp isinma sorunları oluyor batarya ömürleri kısa şebekeleri heryerde çekmiyor iphonelerin Huawei Samsung Oppo Sony canavar gibi cihazlar yapıyor her fiyatı da hak ediyorlar
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 630 cevap paylaştı.
Kafataslarının açıp incelenmesi gerek tipler. Beyinlerinin olduğundan endişeliyim 🤔 3 gün bekle adam gibi git al kapıda köpek gibi beklemek açgözlülüğü nedir 🤔 anası bakkala yollasa gitmeyecek tipler saatlerce orada bekler
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 491 cevap paylaştı.
Türk toplumu kadar parasıyla rezil olan bir millet daha yoktur. Adamlar hem deli gibi para verip hem enayi gibi sıra bekletiliyor. 2 hafta beklese sıra beklemeden aciz düşmeden gidip alacak ne alacaksa.
Yorumum biraz liberalce olacak ama insanlar paralarını istediği gibi harcamakta özgür. Buna karışmak gereksiz. İsterse AVM önünde çadır kurar yatar. Ben böyle insanları eleştirmiyorum. Bazı insanlar da böyle alışveriş ürünleriyle duygusal bağ da kuruyor
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 704 cevap paylaştı.
Efendim medyanın saptırması. Ülkeyi zengin göstermek istiyorlar. O bekleyenler telefon al sat yapan kişiler. 4 arkadaşım gitti zroluya hepsi telefon al satçısı.
@Master81 E kanks % 20 lik kesim orta direk üstü. Bunların sadece %2 si i phone meraklısı olsa 2 milyon telefon yapar. Basit matematikle. Ki telefon ilk geldiğinde sınırlı sayıda geldiği için ilk kullananlardan olmak istiyorlar. O yüzden böyle kuyruklar var.
Diyorum ki 100 milyonjn %20 si 20 milyon eder. Bunun da %2 si 200 bin eder. On kat fark var yaptıpın hesap yanlış diyorum.
Birde orta direk üstü almaz böyle yeni öıkmış telefonu. Topluma bakarsan göreceksin ki nerede varoş var onlar alırlar ve kendilerini zengin gibi göstermeye çalışırlar. Zengin olan tip böyle şeye ihtiyaç duymaz ve tercih etmez. Çünkü akıllı adamlar zengin olurlar
@Master81 Alakasız, zenginlikten kastın ne ona göre değişir. Milyarları olan da zengindir ayda 10 milyon geliri olan da. Zenginlerin çoğunun i phone kullandığını da göreceksin. Dediğine katılıyorum ama onlar zaten zengini taklit ettiği için alıyorlar. Bilmediğim şey de yorum yapmam. Siz hükümetin biz aslında zenginiz yalanlarına inanmayı tercih ediyorsanız bir şey diyemem.
@Master81 Kanks yanlış düşünüyorsun. Ayrıca dediğin gibi milyarder insan hangisinde daha rahat hissederse o telefonu kullanırım. Ama arkadaşlarına i phone hediye ederler. Bu söylediğin tercih meselesi ki bende zaten genelde zengin kesimin kullandığını söylüyorum. Milyarder adam ya da zengin adam tutup i phone kuyruğuna girmez. Burada da aslında benim söylediğime geliyorsun. Sipariş verirlerç O sıradakilerin çoğu da telefonculardır. Sultanahmette yaşıyorum ve sirkeci civarında oturuyorum. Telefon aksesuarları ithalat ihracatı yapan bir firmada da yöneticilik yaptım 3 sene. Bak dün akşam hatta senle yazıstıktan saatler sonra okey oynadım arkadaşlardan biri telefon toptancısı ve o sıraya 15 saat önceden girdi. Çok televizyon izlemem bir kaç isim saydı mehmet şef, bu benim stilimde ki garip bi kız varmış o ve bir kaçtane daha saydı bunlar sipariş vermiş vesaire. Senin söylediğin kesim de var elbette. Hükümet de bunu savunuyor zaten madem ekonomimiz bu kadar kötü nasıl hala araba satışlarında rekorlar kırıyoruz da millet i phone 15 alabiliyor diye yazdırıyor satılık kalemlerine. Seni ikna etmeye çalışmıyorum konuyu burada sonlandırıyorum. Sen istediğin gibi inanabilirsin kanks.
yok benim kafa yapıma ters, bir telefon için sıraya giriyorsan yarın o telefona himette edersin:))))) aten adı üstünde kıllı telefon, ki kuyrukta bekleyenlerden daha akıllı olduğu ortada
para yok derler ama yeni çıkan iphone u her yıl almak için kuyruk oluşur 😂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sözde insanlar aç sözde para yok sözde ekonomi yerlerde valla para yok diyorlar cafeler dolu herkesın altında lüks araçlar tatiller gezmeler baksana telefon için kuyruktular vay be haklısınız ekonomı kötü
İnşallah bu telefon sırasına verdikleri önemi bi okadar öldükten sonra da önem verirler sordaki sıra daha çetin olacak 😂😂😂( cehaletten başka bişi değil)