Aklımda xiaomi note 12 pro vardı ama şu telefon nasıl acaba
Ya da Samsung dan veya farklı bir markadan en uygun model hangisidir sizce, ne tavsiye edersiniz
Aklımda xiaomi note 12 pro vardı ama şu telefon nasıl acaba
Ya da Samsung dan veya farklı bir markadan en uygun model hangisidir sizce, ne tavsiye edersiniz
2023 yılında uygun fiyatlı ve kaliteli olarak tavsiye edebileceğim bazı telefonlar aşağıda listelenmiştir:
1. **Samsung Galaxy M11**: Yüksek batarya kapasitesi ve güçlü işlemciye sahip¹.
2. **Xiaomi Redmi 9**: Yüksek batarya kapasitesi ve güçlü işlemciye sahip¹.
3. **Casper VIA S**: HD görüntü kalitesi¹.
4. **Alcatel 3X 2020**: İyi kamera çözünürlüğü¹.
5. **Huawei Y6**: Geniş ekran¹.
6. **Casper Via P3**: İyi ekran boyutu¹.
7. **Honor 8S**: İyi RAM kapasitesi¹.
8. **Samsung Galaxy A01 Core**: İyi dahili hafıza¹.
9. **Oppo A5S**: Uygun fiyat¹.
10. **Reeder P13**: İyi işlemci¹.
Bu telefonlar genellikle iyi performans gösterir ve uygun fiyatlıdır¹. Ancak, hangi telefonun sizin için en uygun olduğunu belirlerken, kişisel ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir¹. Her telefonun farklı özellikleri vardır ve bu özellikler, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hizmet eder¹. Bu nedenle, bir telefon seçerken, hangi özelliklerin sizin için en önemli olduğunu belirlemek önemlidir¹.
Kaynak: Bing ile konuşma, 29.09.2023
Xiaomi 12 lite aldım 1 ay oldu baya baya her türlü işini görecek bir cihaz orta segmentte en üst düzey işlemci mevcut yonga setinde, ekran full donanımlı çift stereo ses dolby atmos ve dolby vision var tabir caizse sinema salonu kalitesinde 120hz ekran yenileme hızı mevcut pil konusunda daha hiç pil tasarrufuna aldığımı hatırlamıyorum bile bütçen el verirse avm de bakalirsin 8/256 GB versiyonu mevcut bende tavsiye de ediyorum açıkçası
Güncellemeleri kaldıracağındab falan bahsediliyor internette doğru mu
Yani kaç yıl gider ki diye düşündüm de
Peki fiyatlar nasıl şu an uzun zamandır telefoncuya gitmiyorum da, geçen gün vodafonun uygulamasında 11.900 civarı bi fiyat yazmışlar indirim diye bu fiyata mümkün mü güvenemedim tam ama
Vodafone dan almak mantıklı mı sence o fiyata, Vodafone her şey yanımda uygulaması
Cevap
2Cevap
xiaomi, oppo, meizu, huawei bunlar güzel bence, tabi biçimi özelliği falan kafana yatan güzel bir modelini bulabilirsen
İşte çok anlamıyorum özelliklerinden neye göre karar vermeliyim
ben genelde işlemci, ram, rom, boyut, incelik kalınlık ve ağırlık özelliklerine dikkat ederim telefon alırken, aldığım tüm telefonlar da ilgiyle karşılanır, ne güzelmiş ne hafifmiş falan gibi :)
Redmi konusunda bilgin var mı
Xaomi muhteşem bir marka öneririm
Güncellemeleri kaldırıyor diyorlar yeni model çıkınca ama bilgin var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?