İnternet & Teknoloji Kızlarla tanışma uygulama önerisi var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oyun vb uygulama önerileriniz var mı arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızlarla tanışma uygulama önerisi var mı? Cevapla Oyun Soruları Uygulama Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kadınlarla uğraşma değer bilmezler. Yazık olan sana olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana bişey olmaz Yorumla Ajan_07 +1 yıl En son bunu diyen bir kadın tarafından kandırılmış ve üzüntü içindeydi Yorumla
Expolisive Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Uygulama çok fazla fakat düzgün birine denk gelme ihtimali de bir o kadar düşük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burasi aşkm bizi sevmiyon mu artik 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin aşko 😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sevmiyon ki küstüm Yorumla Soran +1 yıl Burdan düşürdüklerim yetti desem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl OHAAAAAAAA Yorumla Soran +1 yıl Ne oha Yorumla Soran +1 yıl İnanmıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Inaniyom Yorumla Soran +1 yıl Seni de düşürim mi peki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kolay lokma degilim ben bogazinda kalirim ölüsün Yorumla Soran +1 yıl Çiğnemeden tutmuyorum ama ben baba bişey olmaz sen dikkat et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlarla uğraşma değer bilmezler. Yazık olan sana olur
Bana bişey olmaz
En son bunu diyen bir kadın tarafından kandırılmış ve üzüntü içindeydi
Uygulama çok fazla fakat düzgün birine denk gelme ihtimali de bir o kadar düşük
Burasi aşkm bizi sevmiyon mu artik
Gizlisin aşko 😄😄😄
Ama sevmiyon ki küstüm
Burdan düşürdüklerim yetti desem
OHAAAAAAAA