İnternet & Teknoloji İntagramda birini engellerken hangi butona basıyorsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Açacağı bütün hesapları engelle Bu kişiyi engelle Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İlkini yapanları anladım da ikinciyi yapanlar niye yapıyor? İntagramda birini engellerken hangi butona basıyorsun? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Marhia Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Bütün hesaplarını engelliyorum ben genelde. 1 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Engelle butonuna. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Cidden meraktan soruyorum. Niye iiki değll de ikincisi? Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Bu kişiyi engelleye basarsan; sdc engellemek istediğin hesabın kendisi engellenir.. ama eğer açacağı tüm hesapları engelle butonuna basarsan engellemek istediğin hesap başka fake hesaplar açsa bile sna ulaşamaz. 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ha engellesen de aslında biraz sinirine mi atıyorsun? Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Biraz öyle yaa 😂😂 Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Eğer aşırı garezim de varsa üstüne şikayet butonuna basarım oh mis 😃 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla To_Be_Honest +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
SoranAdam0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Hepsi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle yapıyorum da ikinciyi yapanlar niye ilkini yapmıyor acaba diye düşündüm Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl İnstayi da sildim Yorumla Soran +1 yıl En güzeli Yorumla SoranAdam0101 +1 yıl Burası var sadece Yorumla Soran +1 yıl Ay pardon ne yorumunu baştan yanlış anlamışım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bütün hesaplarını engelliyorum ben genelde.
Açtığı tüm hesapları engelle.
Engelle butonuna.
Cidden meraktan soruyorum. Niye iiki değll de ikincisi?
Bu kişiyi engelleye basarsan; sdc engellemek istediğin hesabın kendisi engellenir.. ama eğer açacağı tüm hesapları engelle butonuna basarsan engellemek istediğin hesap başka fake hesaplar açsa bile sna ulaşamaz. 😊
Ha engellesen de aslında biraz sinirine mi atıyorsun?
Biraz öyle yaa 😂😂
Eğer aşırı garezim de varsa üstüne şikayet butonuna basarım oh mis 😃
😂😂
🤣🤣
Hepsi
Ben de öyle yapıyorum da ikinciyi yapanlar niye ilkini yapmıyor acaba diye düşündüm
İnstayi da sildim
En güzeli
Burası var sadece
Ay pardon ne yorumunu baştan yanlış anlamışım.