Sosyal medyada evlenilecek temiz insanlar da vardır.
Sosyal medyadaki insanlara güvenemem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vallahi sosyal medya ya da sanal ortamdan birisini bulup evlenmek kadar saçma bir şey yok ha nasibin kısmetini nereden gireceğim ve ne şekilde anlaşacağını hiç belli olmaz yani normal sosyal medyadan sohbet ettiğim dışarıda yüz yüze görüştüğüm birisine aşık olup evlilik de yapabilirsin bu nasibin kısmetin nereden geleceği hiçbir zaman belli olmaz, ancak benim abim bundan 2 sene önce evlendi hatta buradan tanıştığı birisiyle evlendi yani eminim şimdiki haklı olsa hayatta evlenmezdi o kadar çok sıkıntı o kadar çok problemler yaşadık ki eskisi kadar muhatap da olmuyoruz yani gerçekten sadece internetten konuştuğun kadar birisini tanıyıp evlenmek büyük bir kumar oynamak demektir.
Gerçek hayattan biraz daha sert bir ortam ama buradaki insanların hepsi gerçek hayatta da var. Akrabalara bile güvenin zor olduğu bir dünyada nerden bulduğun çok önemli değil bence :D
Uygun olup olmadığını bilmiyorum ama evlilikten ziyade bir ilişkiye adım atmadan önce karşımızdaki insanı iyice tanımamız gerektiğini düşünüyorum aksi halde üzülen taraf biz olacağız.
Temiz insanlar illaki vardır ama ne kadar uzun bi tanıma süresi geçerse geçsin asla tam anlamıyla tanıyamazsın o kişiyi.
teşekkürleeerrr
Cevap
16Cevap
Aşk ve karakter kafa uyumu olmalı
Pek güven verdiği söylenemez ama güvenilir insan da vardır illa ki bilemiyorum
Mutlaka vardır çünkü şu an sen de sosyal medyadasin o zaman sende kendine guvenemiyorsun demektiir
Ben güvenilir insan yok demedim. Düzgün okursan
Yok sen de sinir var bulasmicam😂
Koşarak uzaklaş :)
🐈🐈🐈🐈🐈🐈
Belki düzgün insan vardır ama hiç şans vermedim vermek istemedim. Ben internetten tanışmış olmak istemem. O yüzden ben de o insanlardan olmaya çalışmadım hiç.
Bence evet. Örneğin sosyal medyada tanıştin ve görüştün ailesini tanıdın okey. Yani normal sosyal ortamlarda tanıdıklarimiz sanki çok düzgün
Güvenilebilir de güvenilmez de iyice tanımak gerekir
Hayır değil bence ama evlenenler de var şans işi biraz
Çok küçük bir ihtimalde olsa vardır bence, internet ortamında doğru düzgün birisi.
Pek uygun değil ama emin ol var yani nadirde olsa.
Çoğunluk sosyal medyadan bulup evleniyor. Sonuç hüsran.
O zaman sen de doğru biri değilsin herhangi biri için çünkü sen de sosyal medyadasin
Ne saçmalıyorsun beyinsiz? Burada soruyu cevaplıyoruz, bu denyo kalkmış bana bir şeyler zırvalıyor.
Senin gibiler, mümkünse kadınlarla muhatap olmasın.
Kes, gereksiz şey.
ya saçmalamayın yani başındaki insana güvenemiyorsun daha
Aslında şu anda kimseye güvenemiyorum ama sosyal medya daha güvensiz geldi
guüvenmeyinnnnnn bencee kimin ne oldugu bile beli degil shdhhdh
Eğer kendinin çok iyi temiz evlenilecek biri olarak düşünüyorsan karşı taraf içinde öyledir kesin
Bence değildir ben güvenemem
Olur mu bilmem
Çok düşük bir ihtimal..
Sosyal medya da ki insanlara güvenmem.
Pasa günlüm ne isterse
Evcilik için evet olabilir😂 oynarsınız bol bol😂
Öyle deme işi dışarıya çıkaranlar var 😂
Kaç binde bir? Ben risk sevmem hayatım değerli😂
Ya hatun sana git evlen de demedik dimi 😂
İyi de soru evlilik değil mi? Konu o 🤔
Peki dövme 😂😂
Sosyal medyadaki insanlara güvenemem.