Cihaz kameraları izlenebiliyor çoğu kişide gördüm bantla filan kapatıyor ya sız kapatıyor musunuz? :D

Cihaz kameraları izlenebiliyor çoğu kişide gördüm bantla filan kapatıyor ya sız kapatıyor musunuz? :D

eski sevgilim bana demişti ki laptopunun kamerasını bantla bebeğim çünkü kapağı açık bırakırsın bilgisayar kapalı olsa dahi erişip izleyebilirler hani duştan çıkar giyinirsin falan dikkatli ol lütfen tamam mı? 😀
evet izlenebilir her türlü dikkat etmek lazım
evet işte onun uyarısı ile öğrenmiştim
Ay annem kapatıyo ya, nereden bulduysa duct tape bulmuş bir de. NSA CIA bir oldu emekli ilkokul öğretmeni Figen'i izliyo çünkü.
Bir de kamerayı kapatsan mikrofon var, onu da kapatsan telefon var. Kıçına tepsi bağlayıp mı gezicen, nabıcan yani.
Hayır, görsede kellemi görür sadece Şefik amca gibi😂
Gözleri kanar 😂
Laptopum yok olsa da kamerasını kapatmam zaten.. FBI izleyecek hali yok sonuç olarak :D bu yüzden de rahat takılırdım.. ki oyun oynamak siteye girmek şarkı dinlemek dışında da bir şey yapmıyorum
Cevap
3Cevap
Cihaz kapalıyken bile kameraya erişebilecek zeki bir erkeğe denk gelen kız onla evlensin zaten. 😃
Ben kamera karşısında soyunmayacağım için sıkıntı yok yüzümün görünmesi problem olmaz
😂Bir film vardi unuttum adını.. onu izledikten sonra telefonun bile kapatıyorum tera çevirip giyiniyorum mesela😂
😂biliyordum jsjs
Canlı derse girdiğim zaman bu ikili yüzünden mala dönüyordum. İlk önce test ediyordum sonra derse geçiyordum.
yarabandıyla kapalı altında da 2 kat stıcker var hahhaa
Kapatmıyorum.
Beni izleseler ne olur izlemeseler ne olur
Bunu eskiden yapıyordum
Saçma gelmeye başladı çünkü
Kamerayı bantlayıp lensini kirlettiğine değmez çok fazla kafaya koyan çok profesyonel birisi her türlü istediği çıplaklığı elde eder.
Görsünler be gizlimiz saklımız mı var 😂😂
Herkesin yaptığı şeyler ne olacak 😂😂
Yıldız ablamın en sevdiğim sözü 😄
mark kapatıyorsa vardır bise
Benimki kapalı model zaten
Sürgü değil tuş hsjjdjdks
Kapatmiyorum. 😌
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?