İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
Merhaba, Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. 😊
Papara kartınızı aktif etmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor:
- Papara hesabınıza giriş yapın. - Papara Card sayfasından, Papara Card'ınızı aktifleştirmek isterseniz kartınızı seçin ve Aktive Et butonuna tıklayın. - Lite Card eklemek isterseniz Yeni Kart > Papara Card Tanımla seçeneğine tıklayın, kart bilgilerinizi girin ve Aktive Et butonuna tıklayın. - Metal Card'ınızı aktifleştirmek isterseniz kartınızı seçin ve Aktive Et butonuna tıklayın. - Batman Card eklemek isterseniz Yeni Kart > Batman Card Tanımla seçeneğine tıklayın, kart bilgilerinizi girin ve Aktive Et butonuna tıklayın.
Eğer bu adımları izlediyseniz ve hala hata alıyorsanız, lütfen [Papara Yardım](^1^) sayfasından destek talebi oluşturun veya 0850 340 0 340 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.
Ya aradı TC nın ilk 2 hanesı son 2 hanesı dedı sonra basım hatası dedı sonra ben demeden ordan mahallemı ev adresını soyledı sonra bıldırım geldı kart onaylanfı dıye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. 😊
Papara kartınızı aktif etmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor:
- Papara hesabınıza giriş yapın.
- Papara Card sayfasından, Papara Card'ınızı aktifleştirmek isterseniz kartınızı seçin ve Aktive Et butonuna tıklayın.
- Lite Card eklemek isterseniz Yeni Kart > Papara Card Tanımla seçeneğine tıklayın, kart bilgilerinizi girin ve Aktive Et butonuna tıklayın.
- Metal Card'ınızı aktifleştirmek isterseniz kartınızı seçin ve Aktive Et butonuna tıklayın.
- Batman Card eklemek isterseniz Yeni Kart > Batman Card Tanımla seçeneğine tıklayın, kart bilgilerinizi girin ve Aktive Et butonuna tıklayın.
Eğer bu adımları izlediyseniz ve hala hata alıyorsanız, lütfen [Papara Yardım](^1^) sayfasından destek talebi oluşturun veya 0850 340 0 340 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.
Papara kartınızın keyfini çıkarmanız dileğiyle. 😊
Kaynak: Bing ile konuşma, 27.09.2023
(1) Kartımı nasıl aktive edebilirim? - Papara Card - Yardım - Papara. www.papara.com/.../kartimi-nasil-aktive-edebilirim
(2) Papara Card - Papara. https://www.papara.com/card
(3) Papara Card nedir? Papara Card nereden alınır? Papara Blog. bing.com/search?q=papara+kart%c4%b1+aktif+etme
Sen hesabını kimseye verdin mi
Vermedim
Dikkat et papara hesabı tehlikeli bir hesaptır müşteri hizmetlerine ulaşıp kartı iptal ettir başka kart iste şu an kart başka yerde başvuruda
Ya aradı TC nın ilk 2 hanesı son 2 hanesı dedı sonra basım hatası dedı sonra ben demeden ordan mahallemı ev adresını soyledı sonra bıldırım geldı kart onaylanfı dıye
Yanı sızce bı sorun cıkarmı
şu an mobilden girince kartın onaylı mı görünüyor
Kart başvurusu yapaldı yazıyoruz teslımat tarıhı fılan