İnternet & Teknoloji Kulaklığımın kablosu koptu ses cızırtılı geliyor ve kısık, bantladım hala düzelmiyor. Ne yapmam lazım? seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Düzeldi. Kulaklığımın kablosu koptu ses cızırtılı geliyor ve kısık, bantladım hala düzelmiyor. Ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. yenisini al 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. İletkenlik birbirine iyi sar üzerini sıkıca bantla 0 4 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Gevşek bantladım.. Yorumla Hadiiyani +1 yıl Tekrar aç iletkenlik iyi dola ve sıkıca bantla üzerinde bastırdı iletim ve temas tam olsun gevşek okursa cızırtı yaparn ideali lehimlemek ama onun için havya gerekir Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Yaptım sağolun. şu an ses de cızırtı da düzeldi. Kapıya falan çarpmazsam ömrü 5 gün uzadı kulaklığımın. Para tasarrufu yaptım SAĞOLUN. Yorumla Hadiiyani +1 yıl Rica ederim güle güle kullan Yorumla
AnkaraDaBirAydınlı Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Senınde su kulaklıktan cekmedıgın kalmadı ya asfasfsaf 0 4 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Son ses şarkı dinliyorum 😅 Yorumla AnkaraDaBirAydınlı +1 yıl ahahah en sevdıgın sarkı ne :D Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Müzik kutusu Yorumla AnkaraDaBirAydınlı +1 yıl o ne ya Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeni kulaklık.. 0 1 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Ne önerirsin, kablolu olsun Bluetooth olmasın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yenisini al
İletkenlik birbirine iyi sar üzerini sıkıca bantla
Gevşek bantladım..
Tekrar aç iletkenlik iyi dola ve sıkıca bantla üzerinde bastırdı iletim ve temas tam olsun gevşek okursa cızırtı yaparn ideali lehimlemek ama onun için havya gerekir
Yaptım sağolun. şu an ses de cızırtı da düzeldi. Kapıya falan çarpmazsam ömrü 5 gün uzadı kulaklığımın. Para tasarrufu yaptım SAĞOLUN.
Rica ederim güle güle kullan
Senınde su kulaklıktan cekmedıgın kalmadı ya asfasfsaf
Son ses şarkı dinliyorum 😅
ahahah en sevdıgın sarkı ne :D
Müzik kutusu
o ne ya
Yeni kulaklık..
Ne önerirsin, kablolu olsun Bluetooth olmasın.