İnternet & Teknoloji 2 ay Windows 7 pc var, Netflix inmez mi? sevdayüklükervanlar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 ? Windows 7 pc var, Netflix inmez mi? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. niye izlenmesin webten gir googledan aç 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 2 ay Netflix için uygulama şart değil tarayıcıdan giriş yapıp izleyebilirsiniz ki 😳 0 4 Yorumla sevdayüklükervanlar 2 ay evet ama kyk da internet yemezdi indirirsem önceden dizileri :/ Yorumla ErDeMtheLazy 2 ay Kyk internetlerinde netflix engelli mi? Yorumla sevdayüklükervanlar 2 ay engelli değil ama kyk neti o kadar kötü ki ve iyi olsa ile kotam bitiyor kotalı net girişi var Yorumla ErDeMtheLazy 2 ay Anladım o halde işiniz zor, yurda geçmeden indirip gitmek falan gerek o zaman Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay indirmedende izliyebilirsin 0 1 Yorumla sevdayüklükervanlar 2 ay kyk ya gidicem dizi filmleri indirirm diye düşünmüştüm Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 15,9b cevap paylaştı. Evet izlenir. 0 0 Yorumla
m tenedos Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Browser üzerinden izleyebilirsin 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 39 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gitmeden indir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
niye izlenmesin webten gir googledan aç
Netflix için uygulama şart değil tarayıcıdan giriş yapıp izleyebilirsiniz ki 😳
evet ama kyk da internet yemezdi indirirsem önceden dizileri :/
Kyk internetlerinde netflix engelli mi?
engelli değil ama kyk neti o kadar kötü ki ve iyi olsa ile kotam bitiyor kotalı net girişi var
Anladım o halde işiniz zor, yurda geçmeden indirip gitmek falan gerek o zaman
indirmedende izliyebilirsin
kyk ya gidicem dizi filmleri indirirm diye düşünmüştüm
Evet izlenir.
her türlü izleyebilirsin
Browser üzerinden izleyebilirsin
Gitmeden indir