Merhaba yeni 0 iPhone 11 aldım hattı taktım sorun yoktu 1 gün sonra kendi kendine elimdeylen sim yok hatası dedi çıkarıp tekrar takınca düzeldi 3-4 gün sonra yine aynısı oldu sim kartıyla mı alakalı sim kartı 7 yıllık değişmedi
2 ay
iPhone 11 bir anda sim yok hatası alıyorum, nasıl düzelir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"SIM Yok" hatası, genellikle SIM kartın doğru şekilde takılmadığı, SIM kartın hasar gördüğü veya telefonunuzun SIM kartı tanıyamadığı durumlarda ortaya çıkar¹²³⁴. İşte bu sorunu çözmenize yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. **iPhone'unuzu yeniden başlatın**: Bu, genellikle birçok teknik sorunu çözebilir¹².
2. **SIM kartınızı kontrol edin**: SIM kartınızı çıkarın ve fiziksel hasar olup olmadığını kontrol edin¹²⁴. Ayrıca, SIM kart yuvasının kirli olup olmadığını kontrol edin⁴. Kirliyse, temizleyin⁴.
3. **SIM kartınızı başka bir telefonda deneyin**: Bu, sorunun SIM kartınızla mı yoksa telefonunuzla mı ilgili olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir².
4. **Farklı bir SIM kart deneyin**: Eğer mümkünse, farklı bir SIM kartı iPhone'unuzda deneyin².
5. **Operatör ayarlarınızı kontrol edin**: Ayarlar > Genel > Hakkında bölümüne gidin ve operatör ayarları için güncelleme olup olmadığını kontrol edin¹.
6. **Uçak modunu açın ve kapatın**: Bu, bazen bağlantı sorunlarını çözebilir².
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, bir Apple Store'a giderek teknik destek almanız iyi bir fikir olabilir¹². Ayrıca, 7 yıl oldukça uzun bir süre ve SIM kartınızın değiştirilmesi gerekebilir². Bu konuda daha fazla yardım için hizmet sağlayıcınızla iletişime geçebilirsiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 26.09.2023
sim kartını kendin gelan kesip küçülttüysen zamanında ondan olabilir değişir
Sım. kartıyla alakalı olduğunu düsünuyorum
Teşekkürler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!