İnternet & Teknoloji İnfluencer olmaya karar verdim, ne tür içerik üretmeliyim sizce? Halenurbiricik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Fikirler e açığım İnfluencer olmaya karar verdim, ne tür içerik üretmeliyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. bence makyaj 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. İyi araştır kimsede olmayan farklı sıradışı bir konu ile gir olaya... fark yarat önce yurt dışı örneklere bakın 1 2 Yorumla Halenurbiricik +1 yıl Millet her konuyu yapmış ki zaten Yorumla Adanus0101 +1 yıl Bizim kadınlar yemek mutfak diyet bu konuda çok meraklı Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 12-17 yaş kız çocuklarına hitap eden türden bir fikir bulabilirsin 0 4 Yorumla Halenurbiricik +1 yıl Onların telefonu var mi ki ksksjs Yorumla Kucukpipilierkek +1 yıl Bilgisayarları var Yorumla Halenurbiricik +1 yıl Hmm neden olmasın senin fikrin var mı Yorumla Kucukpipilierkek +1 yıl Kombin, makyaj videoları olabilir Yorumla
HzDoqukan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Abla orası kurtlar sofrası seni tek öğünde geçerler 0 2 Yorumla Halenurbiricik +1 yıl Nasıl yaaa yaparım işte Yorumla HzDoqukan +1 yıl Çoğu kişi, dişiliğini kullanıp bir yerlere geliyor denemesi bedava? Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevdiğin şeylere bağlı. Spor seviyorsan spor, komedi seviyorsan komedi veya makyaj seviyorsan makyaj 0 0 Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Giyim kombin önerisi yapmada itici ooluyo 0 2 Yorumla Halenurbiricik +1 yıl Ama aklımdan geçen oydu neden itici olsun ki Yorumla wolfcub98 +1 yıl Herkes yapıyo ve ne biliyim itici buluyorum ben kişiden kişiye değişir tabi. Farklı bişi bul yeni bişi kimsenin yapmadıği o zaman başarıli olursun Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Özgün olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence makyaj
İyi araştır kimsede olmayan farklı sıradışı bir konu ile gir olaya... fark yarat önce yurt dışı örneklere bakın
Millet her konuyu yapmış ki zaten
Bizim kadınlar yemek mutfak diyet bu konuda çok meraklı
12-17 yaş kız çocuklarına hitap eden türden bir fikir bulabilirsin
Onların telefonu var mi ki ksksjs
Bilgisayarları var
Hmm neden olmasın senin fikrin var mı
Kombin, makyaj videoları olabilir
Abla orası kurtlar sofrası seni tek öğünde geçerler
Nasıl yaaa yaparım işte
Çoğu kişi, dişiliğini kullanıp bir yerlere geliyor denemesi bedava?
Sevdiğin şeylere bağlı. Spor seviyorsan spor, komedi seviyorsan komedi veya makyaj seviyorsan makyaj
Sağını solunu aç bak nasıl oluyorsun
Antebi tanıtan videolar cek
Giyim kombin önerisi yapmada itici ooluyo
Ama aklımdan geçen oydu neden itici olsun ki
Herkes yapıyo ve ne biliyim itici buluyorum ben kişiden kişiye değişir tabi. Farklı bişi bul yeni bişi kimsenin yapmadıği o zaman başarıli olursun
Olamazsin
Özgün olabilir.
Seksi meksi ddeksi
Teşhir