Bir kadin aşırı derecede sinirimi bozdu aptal falan birakmadi bende ona mesajdan az or*spu degilsin k*pek dedim bana mahkemede görüşürüz falan dedi sonra sildim engelledim sizce şikayet eder mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sil engelle ama hersey serverda coktan kopya olarak kaldı ve bunu da elde eden de kanıtı ile dava acabilir
Uğraşır mı sence
Bazısı ciddi ugrasır bazısı maziye gömer ama ingilizce bien bir avukatı varsa uğrasır. Sonuc hapis vs olmaz ama iddianı ispat edemezsen ve hakaret etme saiki ile sarfettiğini kabul edersen tazminata baglanır ancak aylarca dava surebilir gelgit masrafından bıkarsın
Ne yapmaliyim peki
Yapacak bir şey yok beklemek dışında... Aklında olsun , nette hicbirsey yok edilemez engellense de o kullanıcının algsıdır ancak serverlar 10 yıl sure ile log tutar ve bu servis saglayanlara kanuni zorunluluktur
O zaman bana yaptigi yorumlar da gozukur mu peki sonucta o beni tahrik etti aptal falan birakmadi
Baştan sona hersey gorunur ve oldugu gibi gorusme , talep eden adli merciiye kurye ile imza karsılığı gonderilir. Bir konu da şu ki ; boyle ortamlarda kendine saldırtıp dava açarak veya açıcam diyerek para peşine duşenler de var ve bunlar da yasaları kullanan dolandırıcılardır.
Yani temel amaç bu dahi olabilir, bu havayı hissettiğinde gorusmeyi kesersen gider başka av arar
Oha gerçekten mi harbi çok korktum ln ya öyleyse peki ben onlarla baş edemem ki bi de öğretmenim sicile falan işlerse napicam
Saakinn :) bi olsun bunlar ona gore de adım atılır
Polis falan gelmez dimi kapiya
Yok hocam kafanda aşırı buyutuyorsun konuyu , gelse gelse sana bir karakoldan davetiye gelir ya da evrakınız var gelin şeklinde aranırsın ve ifade istenir, genelde de takipsizlik ile konu biter. Takip için cok buyuk iddia olmalı adam oldurme yaralama çalma vs gibi, bunlar gozardı edilmez ve kovuşturma turma açma nedeni olur. Boyle bir şey de yok karşılıklı küfürleşme olmuş , şuraya gel türü davet vs de olmamış, mala cana tehdit içermiyor doğru anladımsa
Ya yok yorumlarda bana hakaret etti kendi kendine aptal falan bırakmadı ben bilgi amaçlı bir yorum yazmistim altina oyle seyler yazdi aşiri sinirim bozuldu ben de uslupsuz falan yazdim yine aptal falan dedi bu sefer mesajdan kufur ettim bende işte bu şekilde oldu sonra sildim mesajlari engelledim
Burada da bana bir kaç kendini bilmez dogru lafa eğri cevap vermeye kalktı direk yonetime bildirdim onlar gomdu konu bitti. Ozelden mesajdan devam etmeye kalkan da oldu yok sen dine karşı mı geliyorsun yok ermeni misin yunan mısın vs. Hiç uğraşmadan yönetime diğer yazışmalarını inceleme ve uyelik iptali istedim genelde de hesabı silindi. Instagram bu kadar kontrole alınacak yer değil server sirketi amerika oldugundan , ancak giden gelen mesajların cc si alınabilir ve iddia acılabilir. Yine de şirketten doğrulama gelmediği sürece de dava açan masrafıyla başbaşa kalır.
Hocam sadece yeni bir dalaşmanın icine girme zira bir sekilde baska uye adı ile yeni bir dalaşma da açarak eline kanıt toplamaya kalkışabilir, dalaşmalardan uzak dur.
Benim burası ve skype dışında hiç bir sosyal medyam yok, orada da kesin bildiğim insanlar var kafam rahat burada da kimse ile dalaşmıyorum ama dalaşanlara da mod olarak vereceğim yetkili cevaplarım ve iznim var
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya 🙏 ben normalde kimseyle bu şekilde münakaşaya girmem işte bi an sinirime denk geldi çok ısrarla kötü sozlerde bulundu eger bilseydim bende onlarin ekran görüntüsünü alirdim zaten bir daha böyle bir şey yapmam direkt engellerim teşekkürler yardımınız için
Geçmiş olsun hocam :) tahrikler maksatlı olabilir kapılma lütfen , ek bir durum olursa istersen yeniden konuyu konuşuruz. Her zaman sakin kalmak en doğrusu zira net denen şeyin aslında herşeyin dahil ve olası olduğu bir çamur çukuru olduğunu hepimiz biliyoruz.
bi b*k olmaz kaç kez olay yasadım verse bile boyle olaylarda herkes mahkemeye veriyo millet o kadar insan olduruyo hapse girmiyo bisicik olmaz
Ya kendi bana etmediği sözü birakmadi bende yorumda soylemek istemedim mesajda yazdim slak gibi o da kiminle aşık attığını bilmiyorsun mahkemede gorusuruz yazdı
istedigin yere et bende ederim de cidden olmuyo ben ne küfürler ettim duysan agzin acik kalir
bi kizla ettim baya şeyler dedim agza alinmicak oda sikayet etcem dedi bende et hadi nereye ediyosan dedim sonra engelledi bisey olmadi
Ya bilmiyorum bi rezillik çıksın istemiyorum çok sinir oldum ya
boş ver bunak bişey yapamaz kaç kez sanaldan millete sövdüm bisey olmadi djdjdjdmfd
İnsallah 😂 bide kufur ettim diye mahkemelik olcam ya şaka gibi
korkutmak icin yapmistir cogu oyle diyor sonra konu kapaniyo
İnsallah ya saçma bi korku geldi bana normalde kimseyle münakaşaya girmem bununla da giresim tuttu😂
Ahshsahsh etsinn ne olucak ki müebbet mi yiceksin
Ya sonuçta rezillik cikacak yani
Ya ne rezilliği gayet normal bir durum abartılacak bir sey yok
Hapis cezasi falan yaziyor ülkede adalet yok gelir beni bulur zaten bu adalet kısmı
Hapise kadar gitmez o olay istediğin kadar söv göz korkutmak için demiştir
Kendisi de aptal falan birakmadi yorumlarda keşke ss alsaydim sildim hep ya
Bu tarz şeyler veritabanına kaydedilir eğer söylersen bulurlar o mesajları zaten ama boşuna kafaya takma bir hakaretten bir şey olmaz
Küfür ama ya hakaret de degil 😂 of ne saçma sapan işlerle ugrastim ya kendi tahrik etti sonucta
O sırada sanaldan ana bacı sövüşüp realde arkadaş olan erkekler 😎
Gerçek mi 😂😂
Evet erkeklerin %80i böyle
Özellikle 15-30 yaş aralığındaki erkekler
Bizde olsa saç baş gireriz 😂
Bahsettiğim erkekler keko veya saçma canım takılan kişiler değil dediklerim kendini eğlendirmek için oyun oynayan kimseye zararı olmayan tipler çoğu zaman toxicler ama realde iyi kişilikleri vardr :)
Kadinlar çok daha farklı ya erkekler ugrasmaz boyle seylerle bence
Ufacık bir şeyde kavga çıkaranda ergendir zaten veya zihinsel sorunları vardır