İnternet & Teknoloji Bir erkek bu mesajı atıyorsa ne yazılmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir ay öncede sevgilim yok diyordu Bu mesaja ne cevap verilir Sadece görüldü at Biseyler de. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yani bir tarafına da otursun istiyorum o yüzden sordumGUNCELLL Güncellemeler+1 yıl BU MESAJDAN DÖNÜŞ OLUR MU Bir erkek bu mesajı atıyorsa ne yazılmalı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Söyle sorular görünce kahroluyorum. İçmek istiyorsan git iç sen bir şey yaparken hep insanları mi sorarsın kfkjdx 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doğru kararı vermeye vakisiyoruk sadece Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Doğru kararı kendin verirsin başkalarının aklı ile alınan karar senin değildir ve başkalarına göre yaşaman ayrıca saçma Yorumla Soran +1 yıl Daha silmedj Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl hiç bişey demene gerek yok. gayet güzel her şeyi söylemiş. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hani rahatsız edeceğim i dusunmemistim kusura bakma iyi günler falan da mindemim Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl hiç bişey deme bence. Yorumla Soran +1 yıl Güçsüz mi gorunurim Yorumla Soran +1 yıl Dersem Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl güçsüz değil de. cevap bile vermeye gerek görmemişsin izlenimi yaratırsın. daha şık durur... görmezden gelmek daha yerinde olur Yorumla Soran +1 yıl Umursar mi bilemem Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl ama sen hala umursuyosun belli ki... Yorumla Soran +1 yıl Umudum vardi Yorumla Soran +1 yıl Düşünsene bana dedi ki beni tanımadın seni tanimadim Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl tamam gördüm. boş ver ne dediyse dedi. öyle ayrılmakta olmaz yani. karaktersizliğinde boğulsun Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Seni istemiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki falan diyik mi Yorumla t4yFun40 +1 yıl G*tünü kaldırma baş ver Yorumla Soran +1 yıl Bir ay önce sevgilim yok diyotfu Yorumla Soran +1 yıl Bir hafta sonra kendi yazdi buluşmak istedi Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir şey yazma istemiyor seni işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Silmedi daha Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Hiçbir şey deme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki falan da mu demiyim Yorumla beyazorkidem +1 yıl Böylesine değmez Yorumla
Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İstemiyor 0 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Adam istemiyor ki neden otursun bi tarafına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Söyle sorular görünce kahroluyorum. İçmek istiyorsan git iç sen bir şey yaparken hep insanları mi sorarsın kfkjdx
Doğru kararı vermeye vakisiyoruk sadece
Doğru kararı kendin verirsin başkalarının aklı ile alınan karar senin değildir ve başkalarına göre yaşaman ayrıca saçma
Daha silmedj
hiç bişey demene gerek yok. gayet güzel her şeyi söylemiş.
Hani rahatsız edeceğim i dusunmemistim kusura bakma iyi günler falan da mindemim
hiç bişey deme bence.
Güçsüz mi gorunurim
Dersem
güçsüz değil de. cevap bile vermeye gerek görmemişsin izlenimi yaratırsın. daha şık durur... görmezden gelmek daha yerinde olur
Umursar mi bilemem
ama sen hala umursuyosun belli ki...
Umudum vardi
Düşünsene bana dedi ki beni tanımadın seni tanimadim
tamam gördüm. boş ver ne dediyse dedi. öyle ayrılmakta olmaz yani. karaktersizliğinde boğulsun
Seni istemiyor
Peki falan diyik mi
G*tünü kaldırma baş ver
Bir ay önce sevgilim yok diyotfu
Bir hafta sonra kendi yazdi buluşmak istedi
Bir şey yazma istemiyor seni işte
Silmedi daha
Görüldü atmak daha iyi.
Görüldü at bırak s*ktirsin gitsin
Sadece görüldü at.
Öyle yaptım bende
Hiçbir şey deme