bu ifşa siteleri çok kötü ya.
fotoları videoları olduğu gibi yayınlıyorlar.
Bu kızlar fotolarının nette olduklarınıdan haberdar mı acaba. Aklımda deli sorular
bu ifşa siteleri çok kötü ya.
fotoları videoları olduğu gibi yayınlıyorlar.
Bu kızlar fotolarının nette olduklarınıdan haberdar mı acaba. Aklımda deli sorular
Yakınları görse bildiriyor. Çoğunun haberi yok olduğu taktirde site ile iletişime geçiliyor kaldırıyorlar zaten. Ek olarak ifşa siteleri dediğin hepsi yasaklı 2 3 tane site var en fazla. Çok ifşa sitesi yok ki. Ben mi yanlis biliyorum.
çok fazla var. PEki görünce acaba tepkileri ne oluyor
Genelde bazıları ağlıyor sızlıyor. Bazıları zaten kaşar olduğu için umrunda olmuyor. Ek olarak çok fazla var dediğin vpn ile ne aratiyorsun googleye hacı.
ifşa türk diye. Kasar olsa bile çok rahatsız olur. Çoğu kapalı zaten bu kişilerinb
Cevap
3Cevap
Fotoğraf videoyu çektiyse paylaşılmasına da razı olmalı 🤣😃🤣😃🤣🤣
Bence çoğu esk*ort ya da hayat kadını. Dikkat ceksin diye oyle yaziyolar. Cok azdir gercek olan
hayır ya ne esk. rtu bildiğin dümdüz aile kızları. Çoğu türbanlı zasten. Konuşma ssleri dahi var. Adamlar ss alıp atmış. İnan hepsi gerçek ben bile kötü oldm
Ya dikkat cekmek icin turban vs takiyolar sende inaniyosun. Oyle bisey olsa birsuru cinayet olur. Turkiyeden bahsediyoruz
inanmıyorsan atayım siteleri sen karar ver :D
Biliyorum atmana gerek yok. Bilmeden yorum yapmıyorum. Eş, sek kadar telefonu gormeyip kendini niye cektirsin kadınlar.
çoğunun haberi yoktur
Nasıl bakabilirim oraya
napcaksın bakıp :d Çok site var böyle. Kızların sevgililerine veya flörtlerine attıkları artı 18 foto ve videoları paylaşıyorlar. Çok kötü ya
İnanmıyorum ya eski sevgilim sürekli foto video istiyodu oralara mı attı yoksa
valla atmış olabilir hep ekran görüntülerini paylaşıyorlar.
Valla ben bile çok rahatsız oldum geldim burada sordum. Acaba kendilerini orada gören kızların tepkileri ne oluyor. bEn intihar ederdim sanırım
Bende çok kötü olurdum ya şu an bu soruyu görünce tedirgin oldum 🥺
atmamışta olabilir ama yani karakter meselsi. Çok fazla kızın iifşası var ondan sorayım dedim
Söyle bakayim ya
yes o
basbaya yazarak ajıd asd as
Etiketlenmiyosun ama
Site adı? acil.
niye soruyorsun dostum?
daha neler :D
görürsen bir sor ya
En İyi Cevap