İnternet & Teknoloji 2 ay YouTube para kazanmam 1 aya açılacak sizce ne kadar kazanırım? İlayda7162 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 5 bin abonem oldu. YouTube para kazanmam 1 aya açılacak sizce ne kadar kazanırım? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% 2 ay Kazancına şu an takılma, içeriklerine daha çok özen göster büyüme yolunda ilerle. 0 0 Yorumla
feyman00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 2 ay İçerğine izlenmene göre güzel kazanç elde edebilirsin 0 2 Yorumla İlayda7162 2 ay Shorts ta attığım her video 2 bin ile 10 bin arası izleniyor şu an. Ama kaliteli değil baştan salma içerik Yorumla feyman00 2 ay Shorts az kazandırır ama Yorumla
psychoparadıse Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 80% 2 ay 10-15 usd anca 0 5 Yorumla İlayda7162 2 ay O da yeter 😂. Zaten birden fazla kanal var. Her kanaldan 10 usd alsam çalışmama gerek kalmaz diye düşünüyorum Yorumla psychoparadıse 2 ay Ehehe para değil kanks. milyon izlenmeye anca 10-15 bin alırsın o da video içeriğine göre değişiyor. Ama hobi olarak yapıyorsan Allah bereket versin tabi :D Yorumla İlayda7162 2 ay Zaten ayda toplam izlenme milyonu geçiyor ve şu an çok gereksiz içerik üretiyorum. Ondan biraz düşük. Ama para kazanmadı açılınca kaliteli üreticem Yorumla psychoparadıse 2 ay İyi bakalım haydi başarılar. Yorumla İlayda7162 2 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay bu para kazanmaya açmayı nasıl yapıyorsun 0 1 Yorumla İlayda7162 2 ay Şartları sağlayıp ondan sonra açılıyor Yorumla
viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 24 2 ay 100$ 0 1 Yorumla İlayda7162 2 ay O kadar kazanırmışım aylık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kazancına şu an takılma, içeriklerine daha çok özen göster büyüme yolunda ilerle.
İçerğine izlenmene göre güzel kazanç elde edebilirsin
Shorts ta attığım her video 2 bin ile 10 bin arası izleniyor şu an. Ama kaliteli değil baştan salma içerik
Shorts az kazandırır ama
tıklanma sayına baglı o. içeriklerin nedir.
10-15 usd anca
O da yeter 😂. Zaten birden fazla kanal var. Her kanaldan 10 usd alsam çalışmama gerek kalmaz diye düşünüyorum
Ehehe para değil kanks. milyon izlenmeye anca 10-15 bin alırsın o da video içeriğine göre değişiyor. Ama hobi olarak yapıyorsan Allah bereket versin tabi :D
Zaten ayda toplam izlenme milyonu geçiyor ve şu an çok gereksiz içerik üretiyorum. Ondan biraz düşük. Ama para kazanmadı açılınca kaliteli üreticem
İyi bakalım haydi başarılar.
Teşekkür ederim ☺️
Kanalını söyle biz de takip edelim
Hiç bilmiyorum
ne videoları atıyorsun
bu para kazanmaya açmayı nasıl yapıyorsun
Şartları sağlayıp ondan sonra açılıyor
100$
O kadar kazanırmışım aylık