Hhaha sen hangi tipe sahipsin ki Avrupa mı Orta Doğu mu lmm düşünelim lütfen bekleyin taranıyor %87 tararıyor lütfen cihazı kapatmayın devam ediyor Arama başarı ile taradı sonuç Orta Doğu hahahaha Sen kendine zevk veremiyorsun ki karşına ki insana nasıl yapacaksın
Bunu sadece inancı vs söylediğim için mi diyorsun neye dayanarak belki trolüm. Zevk meselesne gelince kişiye ve yerine göre değişir bunu oturup tartışacak değilim burada. Ayrıca bencilsin iletişimin çok kötü. İstediğini yazabilirsin artık yazmayacağım çünkü hesap siliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yabancı versiyonu vardı sanırım. Da en kalitelisini redditteki gruplarda bulursun.
Buranın yabancı versiyonu mu
evet adı girls ask guys
Bulamadım
mesaj atamıyorum sen atabiliyor musun ordan yazayım link atamıyorum girlsaskguys adı bu.
Gt yapki uazayım
yaptımda benim xper düşük yazabilir misin bilemedim. çıkması lazım ya niye çıkmadı ki.
Olmuyor boş ver
Hepsi ücretli olanların
Önerde bir bakalım uygun ve güzelse sorun olmaz
Ekşi sözlük var
Ekşi Sözlük
Neden imam hatipli misin
He
Hayat böyle geçmez zor olmalı
Hala olmasın diyor şaka gibisin :D
Ay evet insanlar kötü niyetli olabiliyor
Olabilir kendini böyle kısıtlayarak önlem alamazsın sen nasıl insanlarla ne tarzda konuşuyorsun ki o önemli
Asosyalleştirip bağlandırıyor. Mesajlaşma olmamalı sadece amaç için bilgi içim girilip kullanılmaso gerekn bir platform istiyorum
Ne alaka asosyalleş aileden gelir kafayı sıyırmışsın geçmiş olsun ne diyeyim orta doğu kafayla sana mutluuluklar
İmhamhatipli değilim saol
Kesin öyledir ailen muhafazakar sanırım Erkeklerden uzak tutuyor o halde psikolojin bozulmuş mesajlaşma bölümü olmayan yer istiyorsun
Ailem değil ben öyleyim ve kimsenin ne yaşadığını bilemezsin bu yüzden bu şekilde yargılamamalısın
Neden kendi kendine mi öyle oldun güldürme istersen ne yaşardan yaşa sen yargılamadan da dinlersem de fayda etmez
Niye örnekleri yok mu? Belki öyle olmaya çabaladığım için bu noktaya gelmişimdir gelip dalga geçeceksen yazma lütfen
Kendin dalgalıksın bir şey yapmama gerek yok neyse engelle geç sıkıcı tipe benziyorsun
Git kendi tipinde sorulara cevap ver o zaman uğraşınca sinirlenmiyorum sana zevk verecek birisi değilim yani. Üslubuna dikkat et hadi yoluna
Hhaha sen hangi tipe sahipsin ki Avrupa mı Orta Doğu mu lmm düşünelim
lütfen bekleyin taranıyor
%87 tararıyor lütfen cihazı kapatmayın devam ediyor
Arama başarı ile taradı sonuç Orta Doğu hahahaha
Sen kendine zevk veremiyorsun ki karşına ki insana nasıl yapacaksın
Bunu sadece inancı vs söylediğim için mi diyorsun neye dayanarak belki trolüm. Zevk meselesne gelince kişiye ve yerine göre değişir bunu oturup tartışacak değilim burada. Ayrıca bencilsin iletişimin çok kötü. İstediğini yazabilirsin artık yazmayacağım çünkü hesap siliyorum
Kesin trolldür bende inandım baştan aşağı kendini kısıtlama kendine eziyet kötü ben olayım bırak kendini sen biliyon kabul et
Döner misin
Siliyorum zaten
Silince gerçeklerden kaçmış olmuyorsun
Bekliyorum
Böyle mükemmel bir yer bulunmaz
İyiliği kadar kötülüğüde var
Ne gibi
Birçok sey..
Bitanesini söyle bilelim