İnternet & Teknoloji 2 ay Twitter hesabını herkese açık nasıl yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Twitter hesabını herkese açık nasıl yapabilirim? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YeniceriResul Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 339 cevap paylaştı. Hesap ayarları - Güvenlik ve gizlik kısmına bakın. Özel veya gizli hesap gibi bir şey olması lazım. Şu an bakıyorum tam tarifi atarım. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bakarmisin lütfen teşekkür ediyorum ben yapamadim Yorumla YeniceriResul 2 ay Ayarlar - Gizlilik ve güvenlik - Hedef Kitle medya ve etiketleme kısmından "Tweetlerimi korumaya al" seçeneğini aktif ederseniz oluyor. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Hesabına girip lütfen herkese açıl de sonra üfle açılacak 0 4 Yorumla Soran 2 ay Allah'ta seni güldürsün ya emi 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hahasnhashsh mizah seviyem çok iyi ama dimi Yorumla Soran 2 ay He valla 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Mizahı yüksek erkekler yakışıklı oluyormuş biliyor musun özellikle adı kaansa 🥵🥵🥵🥵 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Basit bi islem, acaba kullandiginiz uygulamayla mi alakali 0 4 Yorumla Soran 2 ay Bulamadım valla Yorumla Soran 2 ay O x olan twiti kullanıyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay sTakiop atin bana hemen donucem size Yorumla Soran 2 ay Yazdım Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Hesap ayarlarından 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hesap ayarları - Güvenlik ve gizlik kısmına bakın. Özel veya gizli hesap gibi bir şey olması lazım. Şu an bakıyorum tam tarifi atarım.
Bakarmisin lütfen teşekkür ediyorum ben yapamadim
Ayarlar - Gizlilik ve güvenlik - Hedef Kitle medya ve etiketleme kısmından "Tweetlerimi korumaya al" seçeneğini aktif ederseniz oluyor.
Hesabına girip lütfen herkese açıl de sonra üfle açılacak
Allah'ta seni güldürsün ya emi 😅😅
Hahasnhashsh mizah seviyem çok iyi ama dimi
He valla 😅😅
Mizahı yüksek erkekler yakışıklı oluyormuş biliyor musun özellikle adı kaansa 🥵🥵🥵🥵
Basit bi islem, acaba kullandiginiz uygulamayla mi alakali
Bulamadım valla
O x olan twiti kullanıyorum
sTakiop atin bana hemen donucem size
Yazdım
Hesap ayarlarından
Gizlilik ayarlar