Twitterda finansal köle tweetleri görüyorum son zamanlarda yeni bir şey mi bu?

Kredi kartı çalıp içini senin banka hesabınna boşaltırlar sonra da sana yanlış gönderdik şu hesaba geri gonder derler.
Çalınma izlendiğinde de polis bilişimi senin hesabını bulur ve dolandırıcılıkla suçlanırsın
Finansal köle diye bir şey yok, 3 5 kuruş yem atarlar guven kazanınca da seni ateşe atarlar ve kim olduğunu da asla bilemezsin
Cevap
9Cevap
Bana aşırı saçma geliyor ama yapılabilir düşünüyorsan çok mantıklı ara da bir foto at inandır gerçek olduğuna sonra de ki şunu alıcam köpekler bir yardımcı olun de bir sürü mesaj gelir alan olur illa ki yeter ki reklamın iyi olsun canım dokunmadıkları kadına bir ton para bayılıyor pavyona giden dayılar bundan daha zeki en azından canlı gördüğü konuştuğu birisine paraları yediriyor
yeni değil üç kuruşluk zevkimizin içine ettiler köle özentileri yüzünden doğuştan benim gibi olan arkadaşlarda güme gitti sayelerinde
Nasıl yani
ben doğuştan baskın kadınlardan hoşlanıyorum daha doğrusu bir kadının beni yönetmesinden diyelim de konu uzun be.. anlatsamda ilgini çekmez şimdi.. çünkü bana denk gelenler genelde süt dökmüş kedi gibi sende öylesindir zannımca :)
Yoo
yani baskın ve dominantsın öyle mi anlıyorum
Uzun zamandır olan bir şey. Genellikle ayak fetişi olan, psikolojisi bozuk erkekler finansal köle oluyorlar.
Yooo daha once de coktu ama enflasyon daha da coklaştırdı
Uzun zamandır var hatta tüm dünyada olan bir şey. Bence aşırı mantıklı ama işte karışıklı gizlilik içinde ve ciddi düşünen iki kişi arasında olması gerekiyor. Umarım böyle birini bulabilirim
Ciddi derken
Çok uzun zamandır var. İyice de arttı gelişti
Evet karşılıksız para ödeniyor. Erkek-kadına
erkeğin herhangi bir talebi olmuyor kadının sözünün ve isteğinin yapıldığı bir ilişki türü
Çoktandır var.
Eskortluk gibi düşün
En İyi Cevap