6 yıldır android kullanıyordum, iPhone 12 aldım eksileri ve artıları nelerdir?

Geri tusu yok asiri zorlandim ve yordu. Bu soruyuda androidden soruyorum ahahahahahhqha birde sarki indirme isini nereden hallediyoruz
+'ları çok.
-'leri de kişiden kişiye değişir. Mesela benim için - tarafı, şarj tüketiminin hızlı olması. Bunun harici bir - tarafı yok.
Bazıları için en büyük - tarafı, telefonu bilgisayara direkt bağlayıp, müzik ve dosya atamıyor. Yani illa iTunes kurulu olması gerekiyor bilgisayar'da, bu işlevi kullanabilmek için.
Muzik icin muziklerin listelendigi bi uygulama falan yokmu. Spotify falanmi gerek illa
Baya level atlamışsın artıları çok kalite farkı çok oluyor özellikle kamerasında. Geri tuşunuda zamanla öğrenirsin bende başta zorlanmıştım. Şarkı indirme de yok ayrıca.
Sadece youtubeden mi dinleniyor. Cok sacma ekran kapaliyken muzik calmiyorki Spotify iniyormu peki
Evet o bide youtube müzikten dinleyebilirsin
Ucretlimi spotify ucretliyse ne kadar
Yeni zamlandı Öğrenci aylık 22 TL bireysel 40TL oldu
Cevap
3Cevap
Bende ilk iphoneyi bu sene aldım geri tuşu haricinde başka farkı yok abartmayın bu kadar elma logosundan başka bişeyi yok verdiğim paraya değmedi
Kamerasi
Eh idare eder profesyonel çekmiyor tabi pro max değil benimki düz 14
Androidden bin kat daha iyi yinede. A20 S kullaniyordum foro çekicem mesela bir qaat odaklanmasini bekliyordum. Ipuone şak diye cekiyor ayrica fotorafi videolu cekiyor mukemmel birseymis. Pro maxlar daha mi iyi kamera konusunda
Evet kesinlikle bir kadını çekmek için elindeki 14 pro maxi elime almıştım okadar güzel çekti ki profesyonel kamera gibi yalan yok. Fakat androidde güzel çeken telefonlar da var. Redmi note 9 pro mesela çok iyiydi
Androidlerin kamerasi ilginc bir sekilde zamanla kotulesiyor. Benim kameramda ilk zamanlar iyiydi 5. Yilin sonunda poka sardi. Evde hala iphone 6 var ilk ciktigi zamanlar alindi kamerasi hala cok guzel bence odaklaman gerekmiyor şak diye cekiyor
Pro maxim olmasini cok isterdim ama malum ekonomi sag olsun
fransada fazla radyasyon nedeniyle yasaklanan tek telefon
bende vardı hemen kurtuldum
knk ıphonenın teması guzel ama ele alısık degıl ya ben kullanamazdım
şarkı indirilemez
Oha ciddenmi sarki hicmi inmiyor. E iphone kullananlar nasil sarki dinliyor
Eksi ve artılarını sen söylicen
En İyi Cevap