Alışveriş & Hediyeler Honor 90 kullanan var mı? Alınır mı 🤔 ? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aldım geldi bile🥰🥰 Honor 90 kullanan var mı? Alınır mı 🤔 ? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kullanmadım maalesef ama iyi diyorlar 1 2 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim Barış 🤗 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim 🤗
supermaio Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Uzun yıllar kullanırsın çok iyi cihaz 1 5 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Gece bir delilik yapıp aldım 😅 Yorumla supermaio +1 yıl İyi bir seçim sağlıkla kullan Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim 🥰🤗 Yorumla supermaio +1 yıl Bir kaçta kılıf siparişi ver piyasada cok az bulamazsın kılıfı Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Çok mantıklı, bakayım 🤗 kırılmaz cam da bakayım öyleyse Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kaç işlemci 😅😃 1 4 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Ona nasıl bakcam. Rami falan gayet iyi Yorumla Sakallıx +1 yıl Bak bende özelliklerine baktım çok iyi telefon al bence kaçırma hafızası mükemmel Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Dimi dimi 😍😍 Yorumla Sakallıx +1 yıl Evet evet 😃 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Deneyimlerinizi paylasmanizi rica ederim 1 1 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Tabi Yorumla
Lazkopatoflu3461 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kırılmaz cam aldın mı aldıysan link falan atar mısın ben baktım baya kötü yorum vardı almak istemedim 0 2 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hepsi buradadan aldım ama daha taktırmadım Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Kavisli ekran olduğu için makinesi olan yerler takıyormuş Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 602 cevap paylaştı. Samsung tan şaşma 1 1 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Sıkıldım samsungtan Yorumla
ɯɐʌıƃǝnɔ Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bakayım nasıl bir telefon 1 6 Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ +1 yıl Dehşet bir telefon huwai'nin yerine gelmiş 200 MP kamera512 hafıza paran varsa al Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Dimi ya benim de çok hoşuma gitti Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ +1 yıl 12 GB RAM var çok seri telefondur ben olsam alırdım Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ +1 yıl Ben teşekkür ederim al onu Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Biraz daha araştırayım da 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kullanmadım maalesef ama iyi diyorlar
Teşekkür ederim Barış 🤗
Rica ederim 🤗
Uzun yıllar kullanırsın çok iyi cihaz
Gece bir delilik yapıp aldım 😅
İyi bir seçim sağlıkla kullan
Teşekkür ederim 🥰🤗
Bir kaçta kılıf siparişi ver piyasada cok az bulamazsın kılıfı
Çok mantıklı, bakayım 🤗 kırılmaz cam da bakayım öyleyse
Kaç işlemci 😅😃
Ona nasıl bakcam. Rami falan gayet iyi
Bak bende özelliklerine baktım çok iyi telefon al bence kaçırma hafızası mükemmel
Dimi dimi 😍😍
Evet evet 😃
Deneyimlerinizi paylasmanizi rica ederim
Tabi
Kırılmaz cam aldın mı aldıysan link falan atar mısın ben baktım baya kötü yorum vardı almak istemedim
Hepsi buradadan aldım ama daha taktırmadım
Kavisli ekran olduğu için makinesi olan yerler takıyormuş
Samsung tan şaşma
Sıkıldım samsungtan
Bakayım nasıl bir telefon
Dehşet bir telefon huwai'nin yerine gelmiş 200 MP kamera
512 hafıza paran varsa al
Dimi ya benim de çok hoşuma gitti
12 GB RAM var çok seri telefondur ben olsam alırdım
Teşekkür ederim yorumun için
Ben teşekkür ederim al onu
Biraz daha araştırayım da 😅