İnternet & Teknoloji 2 ay Honor 90 kullanan var mı? Alınır mı 🤔 ? Aybuke6 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 ay Aldım geldi bile🥰🥰 Honor 90 kullanan var mı? Alınır mı 🤔 ? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
supermaio Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% 2 ay Uzun yıllar kullanırsın çok iyi cihaz 1 5 Yorumla Aybuke6 2 ay Gece bir delilik yapıp aldım 😅 Yorumla supermaio 2 ay İyi bir seçim sağlıkla kullan Yorumla Aybuke6 2 ay Teşekkür ederim 🥰🤗 Yorumla supermaio 2 ay Bir kaçta kılıf siparişi ver piyasada cok az bulamazsın kılıfı Yorumla Aybuke6 2 ay Çok mantıklı, bakayım 🤗 kırılmaz cam da bakayım öyleyse Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% 2 ay Kaç işlemci 😅😃 1 4 Yorumla Aybuke6 2 ay Ona nasıl bakcam. Rami falan gayet iyi Yorumla Sakallıx 2 ay Bak bende özelliklerine baktım çok iyi telefon al bence kaçırma hafızası mükemmel Yorumla Aybuke6 2 ay Dimi dimi 😍😍 Yorumla Sakallıx 2 ay Evet evet 😃 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 15,7b cevap paylaştı. Kullanmadım maalesef ama iyi diyorlar 1 2 Yorumla Aybuke6 2 ay Teşekkür ederim Barış 🤗 Barış_LonelyForever 2 ay Rica ederim 🤗
Lazkopatoflu3461 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 8 sa Kırılmaz cam aldın mı aldıysan link falan atar mısın ben baktım baya kötü yorum vardı almak istemedim 0 2 Yorumla Aybuke6 Yeni 7 sa Hepsi buradadan aldım ama daha taktırmadım Yorumla Aybuke6 Yeni 7 sa Kavisli ekran olduğu için makinesi olan yerler takıyormuş Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Deneyimlerinizi paylasmanizi rica ederim 1 1 Yorumla Aybuke6 2 ay Tabi Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 83% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 380 cevap paylaştı. Samsung tan şaşma 1 1 Yorumla Aybuke6 2 ay Sıkıldım samsungtan Yorumla
ɯɐʌıƃǝnɔ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 2 ay Bakayım nasıl bir telefon 1 6 Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ 2 ay Dehşet bir telefon huwai'nin yerine gelmiş 200 MP kamera512 hafıza paran varsa al Yorumla Aybuke6 2 ay Dimi ya benim de çok hoşuma gitti Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ 2 ay 12 GB RAM var çok seri telefondur ben olsam alırdım Yorumla Aybuke6 2 ay Teşekkür ederim yorumun için Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ 2 ay Ben teşekkür ederim al onu Yorumla Aybuke6 2 ay Biraz daha araştırayım da 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uzun yıllar kullanırsın çok iyi cihaz
Gece bir delilik yapıp aldım 😅
İyi bir seçim sağlıkla kullan
Teşekkür ederim 🥰🤗
Bir kaçta kılıf siparişi ver piyasada cok az bulamazsın kılıfı
Çok mantıklı, bakayım 🤗 kırılmaz cam da bakayım öyleyse
Kaç işlemci 😅😃
Ona nasıl bakcam. Rami falan gayet iyi
Bak bende özelliklerine baktım çok iyi telefon al bence kaçırma hafızası mükemmel
Dimi dimi 😍😍
Evet evet 😃
Kullanmadım maalesef ama iyi diyorlar
Teşekkür ederim Barış 🤗
Rica ederim 🤗
Kırılmaz cam aldın mı aldıysan link falan atar mısın ben baktım baya kötü yorum vardı almak istemedim
Hepsi buradadan aldım ama daha taktırmadım
Kavisli ekran olduğu için makinesi olan yerler takıyormuş
Deneyimlerinizi paylasmanizi rica ederim
Tabi
Samsung tan şaşma
Sıkıldım samsungtan
Bakayım nasıl bir telefon
Dehşet bir telefon huwai'nin yerine gelmiş 200 MP kamera
512 hafıza paran varsa al
Dimi ya benim de çok hoşuma gitti
12 GB RAM var çok seri telefondur ben olsam alırdım
Teşekkür ederim yorumun için