İnternet & Teknoloji 2 ay Wifi odamda çekmiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ağ güçlendirici mi almam lazım normal mi böyle olması? Wifi odamda çekmiyor? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. çekmiyorsa wifi güçlendirici al ben kullanıyorum mesela 1 2 Yorumla Soran 2 ay doğrudan prize mi takıyorsun yoksa çoklu prizlere de olur mu merakettimmişte 2 ay her türlü prizde olur ama ben normal odamda ki bi prize takıyorum
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Çok duvar var mı arada 1 6 Yorumla Soran 2 ay iki tane var Yorumla ErDeMtheLazy 2 ay Modemi yakınlaştırmak veya duvarlardan en azından 1 inden sinyali kurtarmak gibi bir şansın yoksa güçlendirici al evet Yorumla Soran 2 ay yok maalesef yani normal böyle olması tamamdır teşekkürler Yorumla ErDeMtheLazy 2 ay Normal evet duvarlar kesiyor sinyali daha güçlü modem de düşünülebilir ama güçlendirici daha cazip gibi Yorumla Soran 2 ay peki güçlendirici çoklu prize takılır mı Yorumla ErDeMtheLazy 2 ay Bu konuda bir şey söylemek zor prizdeki akımda sıkıntı yoksa takılır neden olmasın Yorumla
kalbikirik001 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Ağ güçlendirici ya da router alabilirsin 1 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 40 , eic 38% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 300 cevap paylaştı. Evet almalisin 1 0 Yorumla
Son-Narsist-Bükücü Takip Et Xper 1 Yaş: 28 2 ay Mutfakta çeker. 0 4 Yorumla Soran 2 ay evet harikasın mutfakta çekiyor doğru tespit Yorumla Son-Narsist-Bükücü 2 ay 6+1 evin en son odasında mı oturuyon ne yapıyon yahu? Nasıl çekmez? Yorumla Soran 2 ay hayır ya ben de anlamadım çekmiyor iste bazen arada çekiyor ama genelde çekmiyor Yorumla Son-Narsist-Bükücü 2 ay Abartılı gelmesin de, eski telefon vardı mini samsung falan. Çevresinde metal koruyucu vardı çekmeyen wifi'yi bile çekiyordu. Emaneten metal falan mı tuttursan telefona acaba? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çekmiyorsa wifi güçlendirici al ben kullanıyorum mesela
doğrudan prize mi takıyorsun yoksa çoklu prizlere de olur mu
her türlü prizde olur ama ben normal odamda ki bi prize takıyorum
Çok duvar var mı arada
iki tane var
Modemi yakınlaştırmak veya duvarlardan en azından 1 inden sinyali kurtarmak gibi bir şansın yoksa güçlendirici al evet
yok maalesef yani normal böyle olması tamamdır teşekkürler
Normal evet duvarlar kesiyor sinyali daha güçlü modem de düşünülebilir ama güçlendirici daha cazip gibi
peki güçlendirici çoklu prize takılır mı
Bu konuda bir şey söylemek zor prizdeki akımda sıkıntı yoksa takılır neden olmasın
Ağ güçlendirici ya da router alabilirsin
Evet almalisin
Mutfakta çeker.
evet harikasın mutfakta çekiyor doğru tespit
6+1 evin en son odasında mı oturuyon ne yapıyon yahu? Nasıl çekmez?
hayır ya ben de anlamadım çekmiyor iste bazen arada çekiyor ama genelde çekmiyor
Abartılı gelmesin de, eski telefon vardı mini samsung falan. Çevresinde metal koruyucu vardı çekmeyen wifi'yi bile çekiyordu. Emaneten metal falan mı tuttursan telefona acaba?