İnternet & Teknoloji 2 ay İş yerinde herkes telefonla? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Instagram, tiktok falan izliyor. Ben ikisini de kullanmiyorum. Nasıl vakit geçirebilirim telefonda? İş yerinde herkes telefonla? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
excalibur124 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay En çok tiktok kullanıyorum sağolsun paketi bitiriyor iki günde 😅 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ne izliyon ki Yorumla excalibur124 2 ay Komik videolar. Bilgilendirici vs. İzlediğin keşfetine göre değişiyor. Ve sürekli senin sevdiğin videoları gösteriyorlar Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. Oyun indir , birşeyler oku , shorts vs izle youtube da 0 1 Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Hafta ici borsa da gùn geciriyoruz gece vardiyasindaysam, Dizi veya canak Okey 0 0 Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Twitter yükle. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Evet twitter var, teşekkür ederim Yorumla
canyilmaz34 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 2 ay Dizi izle 0 4 Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler Yorumla canyilmaz34 2 ay Behzat ç izle sarıyo Yorumla Soran 2 ay Friends e tekrar baslicam, ona da bakarım bitince Yorumla canyilmaz34 2 ay Oda güzell Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En çok tiktok kullanıyorum sağolsun paketi bitiriyor iki günde 😅
Ne izliyon ki
Komik videolar. Bilgilendirici vs. İzlediğin keşfetine göre değişiyor. Ve sürekli senin sevdiğin videoları gösteriyorlar
Oyun indir , birşeyler oku , shorts vs izle youtube da
Teşekkürler
Hafta ici borsa da gùn geciriyoruz gece vardiyasindaysam, Dizi veya canak Okey
Yazarsan anlatırım konuşalim mi müsaitsen
Twitter yükle.
Evet twitter var, teşekkür ederim
Dizi izle
Teşekkürler
Behzat ç izle sarıyo
Friends e tekrar baslicam, ona da bakarım bitince
Oda güzell
Nerdesin