İnternet & Teknoloji 2 ay Sizce bu kişi dolandırıcı mı yoksa doğru mu söylüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Endonezya numarası wjdkwmdmc Güncellemeler2 ay Çoktan engelledim arkadaşlar sizin fikrinizi merak ettim sadece Sizce bu kişi dolandırıcı mı yoksa doğru mu söylüyor? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Dolandırıcılar her ülkeden böyle mesaj geliyor sabahtan beri engellemekten bıktım 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 907 cevap paylaştı. bana 100 lira attılar ama geri iade ettim çünkü gönderen Türktü büyük ihtimal o da dolandırılanlardan biriydi bence bulaşma :D 0 4 Yorumla Soran 2 ay Sana da mı yazdı böyle numara Yorumla FısFısOdaSpreyi 2 ay evet bankayı arayıp işlemi iptal etmiştim kara para aklıyorlar büyük ihtimal Yorumla Soran 2 ay Nasıl yapıyorlar ki bana sadece trendyoldan ürün beğen 50 tl atalım dedi Yorumla FısFısOdaSpreyi 2 ay aynı ekşide vardı git oku :D Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Numara neden yurt dışı ülke kodunda sence tabi dolandırıcı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Önce biraz gönderirler sonra kayıt yapacağız yalanıyla bir sürü para alırlar 0 0 Yorumla
iLoveYu Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Gerçek bu ben bu kişi sayesinde günde 900000000000000000000000000000$ kazanıyorum. Herkese tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 53 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı. Banada geldi iki kişi den ben engelledim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dolandırıcılar her ülkeden böyle mesaj geliyor sabahtan beri engellemekten bıktım
bana 100 lira attılar ama geri iade ettim çünkü gönderen Türktü büyük ihtimal o da dolandırılanlardan biriydi bence bulaşma :D
Sana da mı yazdı böyle numara
evet bankayı arayıp işlemi iptal etmiştim kara para aklıyorlar büyük ihtimal
Nasıl yapıyorlar ki bana sadece trendyoldan ürün beğen 50 tl atalım dedi
aynı ekşide vardı git oku :D
Numara neden yurt dışı ülke kodunda sence tabi dolandırıcı
Önce biraz gönderirler sonra kayıt yapacağız yalanıyla bir sürü para alırlar
Gerçek bu ben bu kişi sayesinde günde 900000000000000000000000000000$ kazanıyorum. Herkese tavsiye ederim.
Gerçek knk gerçek
Banada geldi iki kişi den ben engelledim
Sen yap işi 😂😃👍