İnternet & Teknoloji Sizce bu kişi dolandırıcı mı yoksa doğru mu söylüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Endonezya numarası wjdkwmdmc Güncellemeler+1 yıl Çoktan engelledim arkadaşlar sizin fikrinizi merak ettim sadece Sizce bu kişi dolandırıcı mı yoksa doğru mu söylüyor? Cevapla Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Dolandırıcılar her ülkeden böyle mesaj geliyor sabahtan beri engellemekten bıktım 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. bana 100 lira attılar ama geri iade ettim çünkü gönderen Türktü büyük ihtimal o da dolandırılanlardan biriydi bence bulaşma :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana da mı yazdı böyle numara Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl evet bankayı arayıp işlemi iptal etmiştim kara para aklıyorlar büyük ihtimal Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapıyorlar ki bana sadece trendyoldan ürün beğen 50 tl atalım dedi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl aynı ekşide vardı git oku :D Yorumla
iLoveYu Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gerçek bu ben bu kişi sayesinde günde 900000000000000000000000000000$ kazanıyorum. Herkese tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Numara neden yurt dışı ülke kodunda sence tabi dolandırıcı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Önce biraz gönderirler sonra kayıt yapacağız yalanıyla bir sürü para alırlar 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı. Banada geldi iki kişi den ben engelledim 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 369 cevap paylaştı. Gerçek knk gerçek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dolandırıcılar her ülkeden böyle mesaj geliyor sabahtan beri engellemekten bıktım
bana 100 lira attılar ama geri iade ettim çünkü gönderen Türktü büyük ihtimal o da dolandırılanlardan biriydi bence bulaşma :D
Sana da mı yazdı böyle numara
evet bankayı arayıp işlemi iptal etmiştim kara para aklıyorlar büyük ihtimal
Nasıl yapıyorlar ki bana sadece trendyoldan ürün beğen 50 tl atalım dedi
aynı ekşide vardı git oku :D
Gerçek bu ben bu kişi sayesinde günde 900000000000000000000000000000$ kazanıyorum. Herkese tavsiye ederim.
Numara neden yurt dışı ülke kodunda sence tabi dolandırıcı
Önce biraz gönderirler sonra kayıt yapacağız yalanıyla bir sürü para alırlar
Banada geldi iki kişi den ben engelledim
Gerçek knk gerçek
Sen yap işi 😂😃👍