Yani İos'a 80 bin tl verip, istediğiniz uygulamayı yükleyemiyorsunuz, istediğiniz müziği indiremiyorsunuz ama kamera güzel olsun, öyle mi!
2 ay
İphone'u kamerası için mi alıyorsunuz?

Yani İos'a 80 bin tl verip, istediğiniz uygulamayı yükleyemiyorsunuz, istediğiniz müziği indiremiyorsunuz ama kamera güzel olsun, öyle mi!
Sağlamlık.
Deneyim.
Güvenlik.
Stabil bir İşletim Sistemi.
Yolda bırakmayan mükemmel bir Performans.
Her uygulamada Kalite.
Ben Müzik İndirmiyorum. Parası neyse verip, müziğimi dinliyorum. Çünkü benim için kalite her zaman önemlidir. Eğer sağlam bir kulaklık kullanıyorsam, aynı kalitede Hi-Fi kalitesinde müzik dinlemek isterim.
Daha birçok sebep ve neden sunabilirim ama, bu dediğimden anlamayan insanlar Apple'ı sadece Kamerası ile gündeme getiriyor.
Ferrari de bir arabadır, Tofaş'ta bu düz mantıkla bakarsak.
Geçenlerde İskandinav Yarımadasına gittim uçakla. İphone kullandı uçağı. İlk sorumda açıkça belirtmiştim bunu aslında. İphone'dan masaya kaşarlı pide ile ayran indirip yemiştim bile.
Kalite diye diye teknolojik ürünlerin esiri olmuşsunuz, sadece gülüyorum sizin gibilere.
Çünkü Kaliteli yaşayacak bir hayata sahip değilsin. Belki bunu yaşayacak paraya sahip değilsin. O sebeple bunlar seni aşıyor, anlıyorum. Ama benden sana tavsiye, kaliteye her zaman önem ver. Her şeyin kalitelisini al, kullan. Ne olursa olsun. Kendine düşük hiçbir şeyi yakıştırma kısacası.
Karşim, ben istediğim uygulamayı yükleyemeyince ne yapayım stabili, ne yapayım hızı, ne yapayım kaliteyi? Sondan kalite herhalde senin sınıfında olanlar.
T2s'yi yüklemeyi deneyebilirsin.
Screenshot gönder.
Güncellemeler telefonu eskitir.
Ben güncellemiyorum. Planlı eskitme bunlar.
Cevap
5Cevap
Iphone genelde stabil ve evet kamerası iyi oluyor ama genelde gidip gerçekten iyi olmayan androidleri kullanıp sonra Iphone'a parayı bayılıyorlar sonra Iphone çok iyi oluyor...
Genel açıdan bakarsak da gösteriş tabii...
Yarım elmaya veriyorlar o parayı influcerlar youtuberlar mimarlar vs gibi mesleği için kullanmayan whatsap instagram için kullananlarda ve helede kredi çekip alanlarda akıl göremiyorum.
android çöplüğünü 5-6 yıl önce bi kullandığım bi androidi yumruklayıp çöpe attıktan sonra bıraktım şükür. Iphone iyidir, sağlamdır
Gösteriş için
Gösteriş.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevap