İnternet & Teknoloji Rehberimde kayıtlı biri var ama ben onda kayıtlı mıyım bilmiyorum bu kişinin wp profilini görüyor olmam ne anlama geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl peki bende kayıtlı olan kişinin numarasını sildiğimde profil fotoğrafı hala gözüküyorsa bu onun profilinin herkese açık olduğu anlamına mı gelir? Rehberimde kayıtlı biri var ama ben onda kayıtlı mıyım bilmiyorum bu kişinin wp profilini görüyor olmam ne anlama geliyor? Cevapla Rehber Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
blueviolett Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya senin numaran onda eklidir ya da profil resmi herkese açıktır 1 0 Yorumla
showingnoemotion Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Herkese açık yapmış olabilir ya da onda da kayıtlısın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya profilini herkese yapmıştır ya da telefon numaran ondanda eklidirr ama büyük ihtimalle herkese açık yapmıştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu öğrenmen için hikayeye bir foto paylaş eğer oda görüyor sa demekki onda sen kayitlisindr 0 0 Yorumla
furkannnt Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl profil fotosu herkese açıktır ama büyük iht eklisindir herkese açık yapmaz kimse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peki bu kişinin numarasını sildiğimde pp'si hala gözüküyorsa bu onun profilinin herkese açık olduğu anlamına mı gelir Yorumla furkannnt +1 yıl evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya senin numaran onda eklidir ya da profil resmi herkese açıktır
Herkese açık yapmış olabilir ya da onda da kayıtlısın
Ya profilini herkese yapmıştır ya da telefon numaran ondanda eklidirr ama büyük ihtimalle herkese açık yapmıştır
Bunu öğrenmen için hikayeye bir foto paylaş eğer oda görüyor sa demekki onda sen kayitlisindr
profil fotosu herkese açıktır ama büyük iht eklisindir herkese açık yapmaz kimse
peki bu kişinin numarasını sildiğimde pp'si hala gözüküyorsa bu onun profilinin herkese açık olduğu anlamına mı gelir
evet
Hmm o zaman sende o kayıtı
Kayıtlısın