İnternet & Teknoloji Snapchat kullanan var mı burada? Alperdesorsun Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl var mı burada? Snapchat kullanan var mı burada? Cevapla SnapChat Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden 0 26 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl eklicem o yüzden Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Var mı sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var ama eklemeye gerek yok Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Sohbet etmek için söyledim sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Alperdesorsun +1 yıl 29 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş aralığı fazla Yorumla Alperdesorsun +1 yıl sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Fazla yok arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm Yorumla Alperdesorsun +1 yıl yani ama sen birsin Yorumla Alperdesorsun +1 yıl yani ama sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet buradan da olur snape ne gerek var Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Ordan daha güzel o yüzden dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18+ yapmam ben Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Tamam yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Alperdesorsun +1 yıl ekleyim mi o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla Alperdesorsun +1 yıl snap adı nedir peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan yazıyorum yorumumu siler misin ekledikten sonra? Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Yaz bana özelden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok özelden yazmak istemiyorum Yorumla Alperdesorsun +1 yıl tamam yaz burdan sonra sileyim Yorumla Alperdesorsun +1 yıl ekledim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden
eklicem o yüzden
Var mı sende
Var ama eklemeye gerek yok
Sohbet etmek için söyledim sadece
Yaşın kaç
29
Yaş aralığı fazla
sen kaç yaşındasın
23
Fazla yok arada
Hmm
yani ama sen birsin
yani ama sen bilirsin
Sohbet buradan da olur snape ne gerek var
Ordan daha güzel o yüzden dedim
18+ yapmam ben
Tamam yapma
Tamam
ekleyim mi o zaman
Olur
snap adı nedir peki
Buradan yazıyorum yorumumu siler misin ekledikten sonra?
Yaz bana özelden
Yok özelden yazmak istemiyorum
tamam yaz burdan sonra sileyim
ekledim seni