İnternet & Teknoloji 2 ay İnternet kapalıyken wp profil resmi kaldirilabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar birisi interneti kapalıyken wp profilini kaldirabilir mi? İnternet kapalıyken wp profil resmi kaldirilabilir mi? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay hayır imkânı yok 0 8 Yorumla Soran 2 ay Mesajlar tek çizgi kalmis ama Yorumla fıtııfıtı 2 ay ben denedim öyle yapmayı olmuyor demek ki uygulama falan kullanıyor olabilir ya da sen yazmadan yapmıstır engellemiş de olabilir ne blm Yorumla Soran 2 ay Durumu kaldirmis Yorumla fıtııfıtı 2 ay gizlemiştir Yorumla Soran 2 ay İnternetsiz nasil gizliyor ki Yorumla fıtııfıtı 2 ay internetsiz yapamazsın bi bkluk var ki diyorum uygulama vardır o zmn interneti yoksa yapamaz öyle bir şey anlasana Yorumla Soran 2 ay Himmm yazilimci zaten olabilir Yorumla fıtııfıtı 2 ay şükür Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% 2 ay Hayır internet lazım 0 8 Yorumla Soran 2 ay Ama mesajlar tek çizgi o nasil oluyor Yorumla Punisher-34 2 ay Karşı tarafın neti kapalı.. senin var Yorumla Soran 2 ay Profilini kaldirmis Yorumla Punisher-34 2 ay O halde seni engellemiş veya profilini gizlemiş olabilir Yorumla Soran 2 ay Beni engellememis bir arkadastan denedik onda durum profil gozukmuyordu yani numarami silmemis ama şöyle bisey var attigim mesaj tek cizgiyken profili kalkti Yorumla Punisher-34 2 ay Demekki seni wpde takmiyanlar grubuna koymuş 😂 Yorumla Soran 2 ay İste onu nasil yapıyor ayrica dün gayet iyiydik ben ona asildim o bana hani anla Yorumla Punisher-34 2 ay Valla tatlım seni takmadığı belli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır imkânı yok
Mesajlar tek çizgi kalmis ama
ben denedim öyle yapmayı olmuyor demek ki uygulama falan kullanıyor olabilir ya da sen yazmadan yapmıstır engellemiş de olabilir ne blm
Durumu kaldirmis
gizlemiştir
İnternetsiz nasil gizliyor ki
internetsiz yapamazsın bi bkluk var ki diyorum uygulama vardır o zmn interneti yoksa yapamaz öyle bir şey anlasana
Himmm yazilimci zaten olabilir
şükür
Hayır internet lazım
Ama mesajlar tek çizgi o nasil oluyor
Karşı tarafın neti kapalı.. senin var
Profilini kaldirmis
O halde seni engellemiş veya profilini gizlemiş olabilir
Beni engellememis bir arkadastan denedik onda durum profil gozukmuyordu yani numarami silmemis ama şöyle bisey var attigim mesaj tek cizgiyken profili kalkti
Demekki seni wpde takmiyanlar grubuna koymuş 😂
İste onu nasil yapıyor ayrica dün gayet iyiydik ben ona asildim o bana hani anla
Valla tatlım seni takmadığı belli
Hayır