Artık bana insanlar hakkıyla değil de gösterişten ünlü oluyorlar gibi geliyor. Sizce de öyle mi?

Artık bana insanlar hakkıyla değil de gösterişten ünlü oluyorlar gibi geliyor. Sizce de öyle mi?

bir toplumun ahlaki ve zeka durumunu görmek istiyorsan o toplumun kimleri ünlü ettiğine bak.
bizim toplumun çoğu leşçidir, cinsel açlık ve istekli hat safhada gibi bişey, sosyal medyada soyunan her hangi bir kadın ünlü olur. toplumun erkekleri yüzünden. kadınların programlarını demeye bile gerek yok fitne fesat dolu buda kadınların neye rağbet ettiğini gösteriyor
Doğru bir yorum olmuş :)
Cevabı çok basit.
1. Hakedenler değil referanslı olanlar öncelikli olduğu için.
2. Haklı olanlar değil güçlü olanlar kazandığı için.
3. Yüreği yanık, kalbi tertemiz sevdalılar değil uçkuruna düşkün çapkınlar sevildiği için...
İşte bu sebeplerden dolayı hakeden iyi insanların ünlü olma şansı yok.
Bir şartla olabilirler. Önce kötü olmayı sonra kötü kalmayı sonra da kötülüğü yaymayı başarabilirsen, hedeflerin uğruna tüm değerlerini ayakların altında ezebilirsen, ahlaki/vicdani/insani değerlerini çöpe atabilirsen yolun açık. Her hedefe varır, her şöhrete ulaşırsın. Aksi takdirde yalnızlığa da, sefalete de, köleliğe demahkumsun.🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌩️🌩️🌩️🌩️🌩️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️
EİC için sağol.
Rica ederim Fikocuumm
Genellikle hak eden veya etmeyen değil, herhangi bir şekilde torpili olan kişiler ünlü oluyor. Bu sadece günümüzde değil, 30 yıl önce de aynıymış, ama günümüzde bunun örnekleri biraz daha artmış olabilir.
evet..
Bizim insanımız boş işleri sever burada bile aynı durum söz konusu sen bugün bir kültür sanat sorusu sor 3 5 yorum anca gelir cinsel kategori sorusu sor 10 dk içinde 60 70 yorum alır buda aslında bizim zeka , kültür , ahlak değerlerimizin ne kadar alt seviyelerde olduğunun bir göstergesidir
Haklısın ablacım
🙋🙋🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim <3
🙋❤️🙋❤️🙋❤️
Cevap
12Cevap
Çünkü maalesef yeteneğe ya da zekaya göre değil insanlar kimi daha çok izlerse severse onlar her zaman ünlü oluyor. ayrıca Ön yargılar, bir kişinin veya grubun belirli bir özelliğine veya davranışına dayanarak, o kişinin veya grubun diğer tüm özelliklerini veya davranışlarını önceden belirlemesidir. Bu ön yargılar, ünlü olma şansını etkileyebilir. Örneğin, belirli bir ırk veya etnik kökene sahip bir kişi, önyargılı bir toplumda ünlü olma şansı daha düşük olabilir.
Günümüzde hakiki insan yok denecek kadar az, hakiki yetenek de yok denecek kadar az. Makbul olan daha çok konuşulan kişi olması üstelik te her ne sebeple olursa olsun konuşulması mühim ve bir de beraberinde gelen para. Bunlar ünlü olmaya yetiyor artık, haketmeyenler, haketmeyi mühimsemeyenler ünlü oluyor.
yahudi lobisine hizmet eden biri olarak ülkenizin bu duruma düşmesini içtenlikle seviniyoruz kimliği ahlâkî değerleri bozulan örf ve adetlerinden uzak dini değerleri kalmamış bir toplumu parçalamak daha kolay siz çıplak kızlar ile abaza sapık olmaya devam edin bir gün hepiniz yok olacaksınız
...
👍
Türklerin işi gücü cinsellik ne bekliyorsun?
Başka hiçbir şey düşünemiyorlar.
Öyle maalesef abi.
Genelde hemcinslerim için demem gerekiyorsa bedensel sergileme ile ünlü oluyorlar. Ülkedeki erkek kitlesi kaliteli içerik takipçisi değil onun yerine görsel doyum arıyorlar.
Ünlü olmanın ben pek değerli bir şey olduğunu düşünmüyorum ancak hakedenin hakettiği değeri görmesi için toplum olarak değişmemiş lazım anca o zaman olur bu dediğin
Türkiye'de öyle ve ünlü olmak o kadar kolaylaştı ki herkes istese ünlü olabilir günümüzde artık
Çünkü kendi Mahallesindekileri ünlü yaparlar. Liyakat yok
Çünkü görsellik her zaman daha önde olur.. cinselik arzu her şeyden daha baskın oluyor bu bir gerçek
Mesela hak etmesi için nasıl bir proje ile onu tanımamız gerekir
Demi ya mesela benim ünlü olmam lazım djksds
😄
Teknoloji değil aptallık çağının içindeyiz de ondan.
Dünya da adalet yok ki
Kesinlikle olay bu
Devir soyunma devri
benim gibi valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?