Ben de önce smoth 5s combo alıcaktım. Baya araştırdım. Her araştırmam beni hohem isteady m6 yöneltti. Yüzlerce kıyaslama videosu var iki ürün için. Lakim hohem m6 türkiyede yok. Yurtdışından alayım dedim 150 euro sınırını aşıyor. Uüzde elli oranında gümrük vergisi var. Çok bekledim fiyat düşsün 150 euro altına alayım dedim düşmedi. Alternatif olan feiyu scorp mini aldım. Alabiliyorsan temin edebiliyorsan hohem m6 kit versiyonunu tracker modüllüsünü al.
Şöyle bir sorun var şimdi. O tarafını düşünemedim. Zhiyun markasının Türkiye yetkili servisi var, herhangi bir arızadan tamire gönderebilirim. Ama hohem yok bu kötü oldu
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Anketler > Profesyonel Zhiyun Smooth 5s gimbal almak istiyorum. Kendimi geliştirip bunu ek gelire dönüştürebilir miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hohem m6 al
Neden? Zhiyun Smooth 5s daha profesyonel değil mi?
Ben de önce smoth 5s combo alıcaktım. Baya araştırdım. Her araştırmam beni hohem isteady m6 yöneltti. Yüzlerce kıyaslama videosu var iki ürün için. Lakim hohem m6 türkiyede yok. Yurtdışından alayım dedim 150 euro sınırını aşıyor. Uüzde elli oranında gümrük vergisi var. Çok bekledim fiyat düşsün 150 euro altına alayım dedim düşmedi. Alternatif olan feiyu scorp mini aldım. Alabiliyorsan temin edebiliyorsan hohem m6 kit versiyonunu tracker modüllüsünü al.
Link atabilir misin
https://youtu.be/Rv3JRA3Am0I?feature=shared
https://youtu.be/iGcv50n5B6k?feature=shared
Çok örnek var araştırabilirsin googledan
Benim aldığım ürün bu.
https://www.feiyu-tech.com/feiyu-scorp-mini-p/
Hohem almak istiyordum alamadım gümrük sorunları nedeniyle 150 euro sınırına takılıyor.
Vergi dahil benim aldıpım fiyat 216 euro oldu
Daha iyi istersen hohem m2 modeli var dslr kamerada takılabiliyor
Satış linki.
tr.aliexpress.com/item/1005005302377614.html
Aynısı değil mi?
Bu sanırım?
Smoth 5s combo satış fiyat hangi aralıkta?
5900-6200
O kadar parayı gözden çıkardıysan smoth 5s le hiç zaman kaybetme
Dediğinizi mi alayım yani? Zhiyun daha iyi marka diye duydum biraz araştırıp öyle alayım en iyisi
Araştır aynen. Hohemin türkiyede ağı yok o nedenle bilinmiyor. Fiyat performans olarak feiyu var. Bununda türkiyede ağı yok bilşnmiyorlar
Hohem m6 kit gelmiş türkiyeye sitelerde var fiyat 6200 civarı
Dediğiniz gibi hohem m6 açık ara önde. Yabancı bir siteyi çeviri yapıp araştırdım. Sizin dedigini hohem m6 kit modeli dimi?
Normal m6 var
Birde m6 kit var
İkisi arasındaki fark platform bağımsız izleme modülü olması kit olan versiyonda izleme ve dolgu ışığı var.
Şöyle düşün cihazı koyuyorsun ayarlıyosun sen nereye hareket edersen otomatik olarak seni izliyor odaklıyor
Android destekliyor dimi?
Evet tabikide
Şöyle bir sorun var şimdi. O tarafını düşünemedim. Zhiyun markasının Türkiye yetkili servisi var, herhangi bir arızadan tamire gönderebilirim. Ama hohem yok bu kötü oldu
Evet bu da şans işi aslında
Birde şöyle düşün smoth5 de yükleme kapasitesi 300 gram
Hohem de 400 gram
Feiyu da 520 gram.
Yani bu şu demek aslında kullanılan motorların güçlü ve sağlam olması demek.
Dj osmonun yükleme kapasitesi 200 gram civarıydı yanlış hatırlamiyorsam
Kamera takmayacagim zaten, telefon yeter. Zhiyun yeter bana ya hiç riske gerek yok. Eyvallah reis. Teşekkürler aydınlattığın için
Eyvallah başkan
o nedir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!