İnternet & Teknoloji Akıllı saat kullanıyor musunuz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne zamandır kullanıyor sunuz ve hangi marka model ben Samsung Galaxy Watch 4 classic kullanıyorum 46 mm siyah çok memnunum Maşallah 😊 akıllı saat gerçekten çok güzel teknoloji telefonun yandaşı diyebilirim tabi tam bo akıllı telefon gibi olamaz da Akıllı saat kullanıyor musunuz? Cevapla Samsung Soruları Marka Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Xiaomi Amazfit Verge kullanıyordum, ekranı kendiliğinden arızalandı. Yaptırmakla da uğraşmak istemiyorum. 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Bir ara mi band 5 kullandım ama bozuldu. Askerden terhis olduktan apple watch 8 almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Akıllı bileklik kullandım mi band 6. Akıllı saat hiç kullanmadım fırsatım olursa alacağım 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl hayır ama Telefonu değiştirince alacağım bir tane 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. Sporda sadece günlük yaşamda klasik saat takıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır kullanmam
Xiaomi Amazfit Verge kullanıyordum, ekranı kendiliğinden arızalandı. Yaptırmakla da uğraşmak istemiyorum.
Bir ara mi band 5 kullandım ama bozuldu. Askerden terhis olduktan apple watch 8 almayı düşünüyorum
Akıllı bileklik kullandım mi band 6. Akıllı saat hiç kullanmadım fırsatım olursa alacağım
hayır ama Telefonu değiştirince alacağım bir tane
Hayır, kullanmıyorum.
Akılsız saat kullanıyorum
Sporda sadece günlük yaşamda klasik saat takıyorum