İnternet & Teknoloji Birinin Instagram profiline girince bu yazı çıkıyor n den? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu sayfaya ulaşılamıyor Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir Birinin Instagram profiline girince bu yazı çıkıyor n den? Cevapla Instagram Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
neselicivciv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hesabını kapatmış ya da kullanıcı adını degistirmis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki sohbet hala duruyor bende , nasıl yapcam Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl bazen hata olabiliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diğer hespalardan da proflini bulamıyorum Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl o zaman kapatmıştır Yorumla
Demirbilek4535 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl engellemiş senı ya da hesabını dondurmuş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Diğer hespalardan da proflini bulamıyorum Yorumla Demirbilek4535 +1 yıl kapatmıs hesabını o zaman Yorumla Soran +1 yıl Peki geçici mi kalıcı mı kapanış geçici kapatigimiz zmn Instagram kullanıcısı görünüyor ama buda fotoğraf ve isim var ama profiline girince bu yazı çıkıyor Yorumla Demirbilek4535 +1 yıl bugda kalmıs Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Demirbilek4535 +1 yıl bazı hesaplar kapansada acık gıbı görunuyor Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkürler Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Engellemiş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diğer hespalardan da proflini bulamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hesabını kapatmış ya da kullanıcı adını degistirmis
Hmm peki sohbet hala duruyor bende , nasıl yapcam
bazen hata olabiliyor
Diğer hespalardan da proflini bulamıyorum
o zaman kapatmıştır
Engel yemişsin geçmiş olsun 💐
engellemiş senı ya da hesabını dondurmuş
kapatmıs hesabını o zaman
Peki geçici mi kalıcı mı kapanış geçici kapatigimiz zmn Instagram kullanıcısı görünüyor ama buda fotoğraf ve isim var ama profiline girince bu yazı çıkıyor
bugda kalmıs
Nasıl?
bazı hesaplar kapansada acık gıbı görunuyor
tamam teşekkürler
Engellemiş.
Dondurmustur soğuk seviyor demkki